-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
Web Yazılım
-
-
Ad Soyad
H** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Vallahi kaç kere açtım benimde hesabım kapatıldı hemde haber sitesi eklemiştim iyide para birikmişti tam çekeyim demiştim hesap bloke dah gecen gün yaklaşık 200 tekil kişi ziyaretcisi olan bir siteme koydum bir gün sonra kapattılar yani şöyle demek lazım google potansiyel bir **************mı desek öylede zaten boş ver alacaklı olalım hesap sorma hakkımız olur o reklamlardan para kazanacağım diye kaç takla atan insanlar var sitesine user çekebilmek içins abaha kadar uyumayan insnalar var
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / K
-
Meslek
İçerik Yazarı, Editör
-
-
Ad Soyad
Ö** D**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Merhaba,
Benim de bugün hesabım durdulmuş, birinci mesajda gelen mesajın aynısını bana da gönderdiler. Yorumları okudum, kimse ilgilenmiyor, açılmaz falan denmiş. Ben çok emek verdim, 1 buçuk aylık site henüz. 65 - 70 makalem vardı. Bu sabah reklamlar çok altta dedim, üste çekeyim diye yerlerini değiştirdim. Onunla alakası olabilir mi, şimdi eski haline getirdim. İtirazımı da edeceğim.
Hiç umut yok mu?
flatcast
http://www.flatcast.fr
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
49 / E
-
Meslek
Havayolu iscisi
-
-
Ad Soyad
Y** Ç**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Banlanan hesap geri acilmaz adsense istedigi gibi banlar karsisinda rekabet edecek bir sitede olmadigi icin istedigi hesabi kapatir artik hersey onlara kalmis .Su gercek var eski adsenseleri kolay kolay banlamazlar banlamadan once uygunsuz reklamlari bildirisi gelir .Adsensede en az 3 yada 4 yil gecirmeniz gerekir.
Degerini bilki degerin bilinsin
----------------------------------
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
U** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
benim 7 yıllık hesabım bildirimsiz kapatıldı.
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
SEO & Grafik
-
-
Ad Soyad
A** T**
-