-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Elektrik Elektronik Mühendisi
-
-
Ad Soyad
A** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba arkadaşlar sitesi için bu anti adblock kullanan var mı aranızda ? Var ise adsense politikaları ile uyumlu mu ? Kullandıktan sonra gelirlerinizde bir artış oldu mu acaba detaylı bilgi vermek isteyen arkadaşalarımı bekliyorum. Kendi sitem için kullanmak istiyorum. Aydınlatırsanız sevinirim. Şimdiden çok teşekkür ederim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Bilgi İşlem
-
-
Ad Soyad
B** Ü**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bende merak ediyorum bu konuyu takipteyim
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
S** G**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Hocam antiadblock kullanırsan adsense gelirinde artış olur tabi ki fakat sitede kalma süresi azalır sadece. Bazıları hoş karşılamayabilir çünkü, direk siteden çıkar. anti adblock engelleyiciler bile var ama haberin olsun.
Ayrıca adsense, adblock, anti adblock ve anti adblock killer atışmaları da eğlenceli şekilde aktarmak gerekirse :) :) ;
-amcanın biri diyor ki, ben şu web sitelerine reklam yerleştirip para kazanayım. (adsense)
-bir başka amca diyor ki, iyi de kardeşim ben reklam görmek istemiyorum. (adblock)
-diğer bir amca diyor ki, kardeşim ben reklam engelleyicisi olan kişinin siteme girmesini istemiyorum. (anti adblock)
-en akıllı amca da diyor ki, kimsenin hayatına herkes karışamaz akıllı olun gençler. (anti-adblock killer)
3 kişi bu mesajı beğendi.
dump3cz
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Yazılım
-
-
Ad Soyad
O** Ç**
-
-
-
Ticaret
3, (%67)
Anti adblock reklamları gizler ama mobil cihazlardan artış sağlanabilir.