-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
K** Ö**
-
-
-
Ticaret
12, (%83)
İllaki makale şeklinde olması gerekiyor. Yoksa adsense ne algılayacakta neyle alakalı reklam çıkartacak. Alaka bağlantısı kuramadığı siteye neden onay verecek. Verirse alakasız reklamlar nasıl tıklanacak. Google nasıl para kazanacak veya müşteri reklamlarını ilgili kullanıcı kitlesine ulaştırabilecek?
Yetersiz içerik diyecek
Ödev siteleri diyecek
Örnek Bitkisel çay sitesi: Reklamlar hemen algılanıyor. Zayıflama çayları reklamları vs çıkıyor.
Örn2: Sağlık sitesi: Bir sürü hastahane , klinik reklamları hemen çıkıyor.
Hali hazırda bir adsense hesabı kullanmanızın bir zararı olacağını düşünmüyorum ama bu şekilde ve bu tarz bir site ile de alabileceğinize inanmıyorum.
Site bana göre oldukça kaliteli ve iyi.
MK71
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
@cafecan tavsiyem kullanım koşulları ve gizlilik ilkesi gibi sayfaları ekleyiniz. Haber sitemde bu sayfaları ekledikten sonra onay aldım. Sizde deneyin birşey kaybetmezsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
K** Ö**
-
-
-
Ticaret
12, (%83)
Hocam sağlık konusu üzerine bir blog aç . Mesela hemoroid olsun. Gir 40 makale al adsenseyi . Amacın adsense almak ise.
-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
S** i**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Sitenizi yardımcı ders kitabı gibi düşünün. Sorular bölümünde iç bağlantılı olarak, 100-150 (daha fazlası daha iyi olur tabi) karakter bilgi yazarsanız, çalışmanıza bağlı olarak kısa sürede amacınıza ulaşacağınızı düşünüyorum.
Örneğin bölme test bölümünüz var. Bölme kelimesine bağlantılı, bölme nedir makalesini yazmalısınız. Ana terim ve ifadelerin açıklaması ile başlayın. Gerisi gelir.
Durgun sular derin akar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
öğretmen
-
-
Ad Soyad
C** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar anladım. Tavsiyelerinize uyacağım. Umarım kısa sürede adsense onayı alabilirim.