lostyazilim
tr.link

Adsense için daha ne yapayım...

7 Mesajlar 877 Okunma
acebozum
tr.link

cefecan cefecan WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 14.12.2015
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek öğretmen
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad C** E**
  • Mesajlar 3
  • Beğeniler 0 / 0
  • Ticaret 0, (%0)
Merhaba arkadaşlar, İlköğretime yönelik test hazırladığımız bir sitemiz var.Yaklaşık olarak 300'e yakın test girdik sayfaya ve girmeye de devam ediyoruz. Siteyi açalı 6 ay oldu. Öncelikle sitem için neredeyse hiç backlink yapmadım ve sosyal medyada 1 kere paylaştım biraz daha fazla test girdikten sonra yapmayı düşünüyorum. Sitem için 3 kere başvuruda bulundum maalesef kabul edilmiyor. Günlük yaklaşık 350-400 kişi ziyaret ediyor ve sayfa gösterimi 1200 civarında ortalama geçirilen süre ise 4, 4.5 dk. Sayfalarımızda test olduğu için anlamlı bir makale şeklinde değil ama içerik özgün yani soruları kendimiz arıyoruz ve birebir aynıları google'da başka bir sitede yer almıyor. Girilen kelime sayısı da oldukça fazla ve soruları hazırlarken bir hayli resim kullanıyorum. Şimdi bu noktada neden kendimizi google'a beğendiremiyoruz anlamadım. İllaki girdiğimiz içerik makale şeklinde mi olması gerekiyor ? Bu konuda yardımlarınız bekliyorum.
Şimdiden ilgileriniz için teşekkür ederim.

Site: www.testlik.com

googleasistan
webimgo

Ucantereyagi Ucantereyagi WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 07.02.2016
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad K** Ö**
  • Mesajlar 516
  • Beğeniler 88 / 180
  • Ticaret 12, (%83)
İllaki makale şeklinde olması gerekiyor. Yoksa adsense ne algılayacakta neyle alakalı reklam çıkartacak. Alaka bağlantısı kuramadığı siteye neden onay verecek. Verirse alakasız reklamlar nasıl tıklanacak. Google nasıl para kazanacak veya müşteri reklamlarını ilgili kullanıcı kitlesine ulaştırabilecek?

Yetersiz içerik diyecek
Ödev siteleri diyecek

Örnek Bitkisel çay sitesi: Reklamlar hemen algılanıyor. Zayıflama çayları reklamları vs çıkıyor.
Örn2: Sağlık sitesi: Bir sürü hastahane , klinik reklamları hemen çıkıyor.

Hali hazırda bir adsense hesabı kullanmanızın bir zararı olacağını düşünmüyorum ama bu şekilde ve bu tarz bir site ile de alabileceğinize inanmıyorum.

Site bana göre oldukça kaliteli ve iyi.

• Üyelik 14.12.2015
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek öğretmen
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad C** E**
  • Mesajlar 3
  • Beğeniler 0 / 0
  • Ticaret 0, (%0)
site ile ilgili yorumunuz için teşekkür ederim. Peki benim farklı bir içerik ile ilgili blog sayfası açıp orada başvuru yapmam mı daha rahat olur. Yoksa http://www.testlik.com/test/3-sinif-olcme-ve-cevre-hesaplama-genel-degerlendirme-testi/ linkteki gibi her testime hakkında kısmına anlamlı 100-150 arası kelime ile içerik girerek yeniden başvuru yapmam mı daha kolay olur. Bu arada testlerim için hakkında yazısını yeni girmeye başladım ve daha 3 -4 test sayfamda var. Bunları bütün testime eklemeyi düşünüyorum. Bunun pozitif katkısı ne derece olur sizce.

MK71 MK71 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 18.01.2016
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Grafiker
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad M** K**
  • Mesajlar 172
  • Beğeniler 85 / 57
  • Ticaret 1, (%100)
@cafecan tavsiyem kullanım koşulları ve gizlilik ilkesi gibi sayfaları ekleyiniz. Haber sitemde bu sayfaları ekledikten sonra onay aldım. Sizde deneyin birşey kaybetmezsiniz.

wmaraci
wmaraci

Ucantereyagi Ucantereyagi WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 07.02.2016
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad K** Ö**
  • Mesajlar 516
  • Beğeniler 88 / 180
  • Ticaret 12, (%83)
Hocam sağlık konusu üzerine bir blog aç . Mesela hemoroid olsun. Gir 40 makale al adsenseyi . Amacın adsense almak ise.

sorueki sorueki WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 18.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 47 / E
  • Meslek Memur
  • Konum Mardin
  • Ad Soyad S** i**
  • Mesajlar 1977
  • Beğeniler 639 / 720
  • Ticaret 3, (%100)
Sitenizi yardımcı ders kitabı gibi düşünün. Sorular bölümünde iç bağlantılı olarak, 100-150 (daha fazlası daha iyi olur tabi) karakter bilgi yazarsanız, çalışmanıza bağlı olarak kısa sürede amacınıza ulaşacağınızı düşünüyorum.

Örneğin bölme test bölümünüz var. Bölme kelimesine bağlantılı, bölme nedir makalesini yazmalısınız. Ana terim ve ifadelerin açıklaması ile başlayın. Gerisi gelir.

Durgun sular derin akar.

• Üyelik 14.12.2015
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek öğretmen
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad C** E**
  • Mesajlar 3
  • Beğeniler 0 / 0
  • Ticaret 0, (%0)
Arkadaşlar anladım. Tavsiyelerinize uyacağım. Umarım kısa sürede adsense onayı alabilirim.

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al