blogagaci
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
esnaf
-
-
Ad Soyad
A** G**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Arkadaşlar google adsense panelinden arama kodu oluşturdum.
Fakat arama kutusunu kullanmadım. Sadece arama sonuçları sayfasını sayfamın içine entegre ettim.
Sadece youtube içinde arama yapacak şekilde ayarlamıştım.
Sayfamda mesela bir kelime yazıp link verdim yazıya.
Link verilmiş bağlantıya tıklayınca otomatik olarak sonuç sayfana yöneliyor ve youtube içinde o kelimeyi arayarak sonuçları gösteriyor.
Bu adsense ihlaline girer mi?
Tam anlamadıysanız örnek sayfanın linkini verebilirim pm ile.
uzmanabi
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
İşsiz
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Hocam tam olarak problemi anlamadım ama yazdıklarınızdan çıkardığım aramayı oluşturan kullanıcı değil sizsiniz ve siz kullanıcıyı yönlendiriyorsunuz.
Adsense politikalarına baktınız mı?
"Arama için AdSense: Her sayfaya en fazla iki Arama için Google AdSense kutusu yerleştirilebilir. Ayrıca, Arama için AdSense sonuçlarının olduğu sayfalara yalnızca tek bir bağlantı birimi veya resim reklam yerleştirilebilir. Sorgular, kullanıcıların doğrudan arama kutusuna girdikleri verilerden kaynaklanmalıdır ve üzerlerinde değişiklik yapılamaz. Arama kutusunun terimlerle önceden doldurulması veya arama sonuçları sayfalarına doğrudan bağlantılar oluşturulması buna dahildir. Arama için AdSense kodu, hiçbir yazılım uygulamasına (ör. araç çubuğu) entegre edilemez. Çevrimiçi olarak kullanılabilecek Arama için AdSense ürünü 1 Temmuz ile sonraki yılın 30 Haziran günü arasındaki dönemde hesap başına beş (5) milyar sorgu ile sınırlıdır."
1 kişi bu mesajı beğendi.