lostyazilim

Adsense iki hesabın var diyor. Ne yapabilirim?

8 Mesajlar 1.034 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

coder1481 coder1481 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 09.03.2017
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek web master
  • Konum Bolu
  • Ad Soyad R** A**
  • Mesajlar 204
  • Beğeniler 6 / 20
  • Ticaret 0, (%0)
merhabalar arkadaslar daha onceden bır adsens basvurum vardı sıte ve maıllerı kapatım tekrar basvurdgumda bırden fazla hesabınız bulunmaktadır dıyor maılıme ulasamıyorum yenı ıstemı eklemk ıcın nasıl bir yol izlemeliyim acaba

mobillike.com
wmaraci
reklam

btnaslan btnaslan Bilinen Hayatı Kodlayın Kullanıcı
  • Üyelik 08.03.2017
  • Yaş/Cinsiyet 24 / E
  • Meslek WebMater, Seo, YouTuber
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad B** A**
  • Mesajlar 1207
  • Beğeniler 131 / 220
  • Ticaret 16, (%100)
Sen o yuklicegin hesabı unut adsense artık kabul etmez hem niye kapattın ki kardeşim

• Üyelik 09.03.2017
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek web master
  • Konum Bolu
  • Ad Soyad R** A**
  • Mesajlar 204
  • Beğeniler 6 / 20
  • Ticaret 0, (%0)
daha once bır haber sıtem vardı ıslerım geregı ılgılenemedım domaın ve hostıngım suresı bıttı bende yenıden br web sıtesı actım fakat basvurdugumda o uyarıyı aldım

mobillike.com

Ozdemiir Ozdemiir Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 25.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Ö** Ş**
  • Mesajlar 704
  • Beğeniler 4 / 120
  • Ticaret 0, (%0)
en temizi guvendıgın birisinin üzerine al

wmaraci
wmaraci

flatcast flatcast http://www.flatcast.fr Kullanıcı
  • Üyelik 05.11.2014
  • Yaş/Cinsiyet 49 / E
  • Meslek Havayolu iscisi
  • Konum Fransa
  • Ad Soyad Y** Ç**
  • Mesajlar 1351
  • Beğeniler 86 / 354
  • Ticaret 9, (%100)
Ben ayni kisiye 5 adet adsense aldim 3 hesabi ayni isimle ve ayni banka numarasi ile kullaniyorum. Yapacagin islem cok basit asagidakileri uygula
1- Daha once kullanmadigin baska bir internet kullan.
2- Adsense istedigin email adresini onceki adresten farkli isimle ac.
3- Adres kismina ayni adresi yazabilirsin hicbir sorun olmaz
4- Isim yazan yere baska bir isim yaz kafadan bir isim yaz gitsin onaylaninca isim bolumunu degistirebiliyorsun sonradan kendi ismini istersin.
5- Banka hesabi ayni hesabi istersen kullanabilirsin.
6- Adsense istegi yaparken ayni site ismini kullanma.

Degerini bilki degerin bilinsin
----------------------------------

• Üyelik 09.03.2017
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek web master
  • Konum Bolu
  • Ad Soyad R** A**
  • Mesajlar 204
  • Beğeniler 6 / 20
  • Ticaret 0, (%0)
Google AdSense'e gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz. Başvurunuzu incelerken, hesap bilgilerinizin yakın zamanda onaylanan ve recepakduman@boluhaberbulteni.com ile ilişkili bir AdSense hesabıyla eşleştiğini fark ettik.
AdSense Program Politikalarımız birden fazla hesaba izin vermediğinden, yeni başvurunuzu şu anda kabul edemiyoruz.
recepakduman@boluhaberbulteni.com adresini kullanarak onaylanmış hesabınıza erişemiyorsanız, lütfen giriş sorun gidericimizdeki adımları izleyin. Bu işlemle hesabınıza yeniden erişim elde edememeniz durumunda, bizimle iletişime geçmenize olanak veren bir seçenek sunulmuştur. Bizimle iletişime geçtiğinizde, istediğiniz giriş e-postasıyla hesabınıza erişebilmeniz için birlikte çalışırız.
Birden fazla AdSense hesabına ihtiyacınız varsa, birden fazla başvuru gönderme hakkında yardım almak için lütfen bu yardım makalesine bakın.

bolugezilecekyerler@gmail.com e-posta adresini onaylanmış hesabınıza eklemek istiyorsanız, bu adımları izleyin.

aldığımmaıls u sekıldedir.

isim soy ıısm tel nolarını farklı gırsem bır sıkıntı cıkmaz dımı hocam bırde web sıtesı yenıa cmıs oldugum bır web sıtesıdır 2 al oldu acalı ama ıcerık ındexım ve hıtım iyi

mobillike.com

YASiNHUTAR YASiNHUTAR webhazine.com Kullanıcı
  • Üyelik 01.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Webtasarım
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad Y** H**
  • Mesajlar 638
  • Beğeniler 65 / 199
  • Ticaret 40, (%100)
Bu maili muhtemelen ayni telefonu kullandığınız dan aldınız farkli bir telefon ile başvurmayı deneyin.

birsevda birsevda Maraba Kullanıcı
  • Üyelik 17.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Amele
  • Konum Tekirdağ
  • Ad Soyad T** K**
  • Mesajlar 2211
  • Beğeniler 753 / 753
  • Ticaret 18, (%100)

coder1481 adlı üyeden alıntı

Google AdSense'e gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz. Başvurunuzu incelerken, hesap bilgilerinizin yakın zamanda onaylanan ve recepakduman@boluhaberbulteni.com ile ilişkili bir AdSense hesabıyla eşleştiğini fark ettik.
AdSense Program Politikalarımız birden fazla hesaba izin vermediğinden, yeni başvurunuzu şu anda kabul edemiyoruz.
recepakduman@boluhaberbulteni.com adresini kullanarak onaylanmış hesabınıza erişemiyorsanız, lütfen giriş sorun gidericimizdeki adımları izleyin. Bu işlemle hesabınıza yeniden erişim elde edememeniz durumunda, bizimle iletişime geçmenize olanak veren bir seçenek sunulmuştur. Bizimle iletişime geçtiğinizde, istediğiniz giriş e-postasıyla hesabınıza erişebilmeniz için birlikte çalışırız.
Birden fazla AdSense hesabına ihtiyacınız varsa, birden fazla başvuru gönderme hakkında yardım almak için lütfen bu yardım makalesine bakın.

bolugezilecekyerler@gmail.com e-posta adresini onaylanmış hesabınıza eklemek istiyorsanız, bu adımları izleyin.

aldığımmaıls u sekıldedir.

isim soy ıısm tel nolarını farklı gırsem bır sıkıntı cıkmaz dımı hocam bırde web sıtesı yenıa cmıs oldugum bır web sıtesıdır 2 al oldu acalı ama ıcerık ındexım ve hıtım iyi

hocam yönergeleri takip ederseniz bu hesabınız acıksa alabılırsınız.Yeniden almanıza gerek kalmaz.

Siteni Ekle WeBDiZiN.Com
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al