lostyazilim
tr.link

Adsense ile admatic

10 Mesajlar 2.363 Okunma
lstbozum
tr.link

honda07 honda07 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 12.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek polis
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad Y** A**
  • Mesajlar 243
  • Beğeniler 14 / 19
  • Ticaret 16, (%100)
Arkadaşlar benim modacaffe.com sitemde admatic reklamları var 3 gündür ekli ama bugun ne oldu bilmiyorum reklamlar google adsense reklamlar gibi görünüyor yönlendirme de googadd.. uzerinden. Peki admatic ile bir bağlantısı var mi adsensenin anlamadım

wmaraci
reklam

erkolay erkolay webmaster.bbs.tr Kullanıcı
  • Üyelik 13.04.2012
  • Yaş/Cinsiyet 47 / E
  • Meslek Hosting, Domain, Marka, Patent
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad S** E**
  • Mesajlar 972
  • Beğeniler 134 / 216
  • Ticaret 20, (%100)
Admatic, wordego vs. kendi bağımsız reklam sistemi olmayan firmalar diğer firmaların reklamlarını gösteriyor zaten. Bunların içinde Google, Criteo ve bir kaç firmanın reklamları var.
honda07

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 12.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek polis
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad Y** A**
  • Mesajlar 243
  • Beğeniler 14 / 19
  • Ticaret 16, (%100)

erkolay adlı üyeden alıntı

Admatic, wordego vs. kendi bağımsız reklam sistemi olmayan firmalar diğer firmaların reklamlarını gösteriyor zaten. Bunların içinde Google, Criteo ve bir kaç firmanın reklamları var.

tşk ler bilgilendirme için bilmiyordum.

BakalimBilelim BakalimBilelim Beni bilen bilir... Kullanıcı
  • Üyelik 24.02.2015
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek serbest meslek
  • Konum Tunceli
  • Ad Soyad E** Ö**
  • Mesajlar 2181
  • Beğeniler 521 / 572
  • Ticaret 50, (%100)

honda07 adlı üyeden alıntı

tşk ler bilgilendirme için bilmiyordum.

admatic i kullanıyorum bende adsense ile birlikte. Zaman zaman admatic de adsense reklamları cevirebiliyor.
honda07

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 12.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek polis
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad Y** A**
  • Mesajlar 243
  • Beğeniler 14 / 19
  • Ticaret 16, (%100)

BakalimBilelim adlı üyeden alıntı

admatic i kullanıyorum bende adsense ile birlikte. Zaman zaman admatic de adsense reklamları cevirebiliyor.

reklam alanları boş kalmasın diye admatic ekledim öyle. adsense ye başvuru yapmadım daha kabul edilmeme korkusu var bakalım hayırlısı alexa düşsün diye bekliyorum tamamen özgün bir sitem ama işte. bu arada reklamlara 3-4 tık attım :D

• Üyelik 24.02.2015
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek serbest meslek
  • Konum Tunceli
  • Ad Soyad E** Ö**
  • Mesajlar 2181
  • Beğeniler 521 / 572
  • Ticaret 50, (%100)

reklam alanları boş kalmasın diye admatic ekledim öyle. adsense ye başvuru yapmadım daha kabul edilmeme korkusu var bakalım hayırlısı alexa düşsün diye bekliyorum tamamen özgün bir sitem ama işte. bu arada reklamlara 3-4 tık attım :D

Başkan 3-4 tık attın atmasına da adsense bi yerimize sokmasın aşırı tık var diye :D sağolasın hocam.

Bu arada siten Şık, güzel, tasarımı hoş, rengarenk ama baymıyor. Adsense rahat alırsın bence. ben 14 yazı ile aldım:D:D 7-8 kez zorladım ama. Tahminim google; "lanet olsun verdim onayını ne halin varsa gör" dedi :D

• Üyelik 12.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek polis
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad Y** A**
  • Mesajlar 243
  • Beğeniler 14 / 19
  • Ticaret 16, (%100)

Başkan 3-4 tık attın atmasına da adsense bi yerimize sokmasın aşırı tık var diye :D sağolasın hocam.

Bu arada siten Şık, güzel, tasarımı hoş, rengarenk ama baymıyor. Adsense rahat alırsın bence. ben 14 yazı ile aldım:D:D 7-8 kez zorladım ama. Tahminim google; "lanet olsun verdim onayını ne halin varsa gör" dedi :D

Yok birşey olmaz site açık hala 3-4 tık atıp kaçmadım sitede kalıp inceliyorum biraz. Başkan sen öyle deyince başvuru yapasım geldi dur yarın yapayım ben :D Sitemde 80tane makale var hepsi de özgün o yönden sıkıntı yok ayrıca mobile versiyonu var da işte içerik eksiliği der mi diye düşünüyordum ama siz öyle deyince ne bilem başvuru yapayım bari :D

• Üyelik 24.02.2015
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek serbest meslek
  • Konum Tunceli
  • Ad Soyad E** Ö**
  • Mesajlar 2181
  • Beğeniler 521 / 572
  • Ticaret 50, (%100)

Yok birşey olmaz site açık hala 3-4 tık atıp kaçmadım sitede kalıp inceliyorum biraz. Başkan sen öyle deyince başvuru yapasım geldi dur yarın yapayım ben :D Sitemde 80tane makale var hepsi de özgün o yönden sıkıntı yok ayrıca mobile versiyonu var da işte içerik eksiliği der mi diye düşünüyordum ama siz öyle deyince ne bilem başvuru yapayım bari :D

Hocam şöyle diyeyim sana. Bir kere yok bilmem kaç içerik girildikten sonra başvuru yapılmalı, yok bilmem kaç ay geçmeli vs. olaylarını bir kenara bırakmak gerektiğine kanaat getirdim. 8 içerik varken başvurulara başladım. İlk onaylar gelmişti ama ikinci onay aşamasında "yetersiz içerik" cevabı ile karşılaşmıştım hep. Sonra makale sayımı 11 yapınca bir kere daha basvuru yapayım dedim. Bu başvuruyu yapmadan önce temamı değiştrdim(önceki çok sadeydi) snra başvurumu yaptım. Gene ilk onay geldi. Bende bu inceleme aşamasında bir makale gireyim dedim ve yazdım, yayınladım. 8gün sonra onay geldi:D Bence başvurunu yap hocam.
honda07

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 12.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek polis
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad Y** A**
  • Mesajlar 243
  • Beğeniler 14 / 19
  • Ticaret 16, (%100)

Hocam şöyle diyeyim sana. Bir kere yok bilmem kaç içerik girildikten sonra başvuru yapılmalı, yok bilmem kaç ay geçmeli vs. olaylarını bir kenara bırakmak gerektiğine kanaat getirdim. 8 içerik varken başvurulara başladım. İlk onaylar gelmişti ama ikinci onay aşamasında "yetersiz içerik" cevabı ile karşılaşmıştım hep. Sonra makale sayımı 11 yapınca bir kere daha basvuru yapayım dedim. Bu başvuruyu yapmadan önce temamı değiştrdim(önceki çok sadeydi) snra başvurumu yaptım. Gene ilk onay geldi. Bende bu inceleme aşamasında bir makale gireyim dedim ve yazdım, yayınladım. 8gün sonra onay geldi:D Bence başvurunu yap hocam.

yarın ilk işim başvuru yapmak olacak saolasın

• Üyelik 24.02.2015
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek serbest meslek
  • Konum Tunceli
  • Ad Soyad E** Ö**
  • Mesajlar 2181
  • Beğeniler 521 / 572
  • Ticaret 50, (%100)

yarın ilk işim başvuru yapmak olacak saolasın

Umarım hemen 2 onayı da alırsın. Bol şans, irtibat halinde oluruz gene...

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al