-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
ögrenci
-
-
Ad Soyad
İ** R**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Beyler Bayanlar benim bir blogum vardi.Ben Adsense bağlamistim ama ban yemistim o bloggerde banli gözüküyordu.Ben Domaini Yönlendirme Yaptim Ama Hostu Hala Blogger.Simdi Adsense Bağlasak Adsense Hesabim Yine Ban yer mi ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Anladığım kadarıyla cevap vereyim. Ban olayını direk kişiyi banlayarak yapıyorlar. Yani sizin hesabınız iptal ediliyor. Dolayısıyla sitenizde artık biliniyor. Başka bir adla eski sitelerle bağlantısı olmadan yeni bir site açmanız daha mantıklı. Yönlendirme yaparsanız büyük ihtimalle banlanacaktır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
ögrenci
-
-
Ad Soyad
İ** R**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
benim şimdi yönlendirdigim alan adina reklam koysam ban yeme ihtimali var diyosunuz ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bence var. Zaten bir defa sizi inceleme altına almış. Bundan sonra da daha titiz davranacaktır. Başka bir hesapla yeni bir site açma şansınız varsa bu yönde kullanın.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
www.okurkafe.com
-
-
Ad Soyad
K** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Sorunun cevabı değil ama. Adsense Son bir ayda kendini baştan aşşağı değiştirdi.
Algoritma olarak olsun stil olarak , anlayış olarak, politika olarak. Sıfırdan kuruldu diyebilirz. Eskiden adsensede bulduğumuz açıklarla rahatlıkla adsense hesap açabiliyor bazı hesaplarında tıklama başına meblağlarınıda standart seviyeye getirebiliyorduk. Adsensenin yeni haliyle bunların hepsi yok oldu... Geriye sadece yaptıklarımız ve edindiğimiz kazanç kaldı.
Gene açık aramaktayım bulursam bu sefer müslümanlık taslayıpta azla yetinmeyeceğim gavura vurmak helaldir sloganıyla dalacağım...