Adsense her zaman kafakarıştırmaya devam ediyor.
4 yazınız var.
4 sayfaya ait 6 görsel resim, 1 logo, 6 smile ifadeleri indexlenmiş. Zaten sitenin hepsi bu kadar :)
Ukalalık olarak görmezseniz bazı tavsiyelerim.
Anahtar Kelime (Keywords) kullanmamanızı tavsiye ederim.
Japonlar neden fotoğraf çekerler? (100 kelime ya var ya yok.)
Yazılarınızda;
[*]300 kelime altında yazı girmemeye özen göstermelisiniz.
[*]H tag kullanmalısınız.
[*]Biçim etiketleri kullanmalısınız.
bilgi.top/2016_02_01_archive.html (mümkün ise alt çizgili link kullanmayınız. Bunun yerine (-) tire kullanmalısınız. Temadan kaynaklı değil ise.)
bilgi.top/2016/02/sivrisinikler-neden-yazn-ortaya-ckar.html Sayfa linkiniz yanlış. Özellikle link ve resimlerde Türkçe karakter kullanmayın.
Sinekler neden yazın ortaya çıkar
xl20yn4aXGI/VrcN7ug5sYI/AAAAAAAAACI/tZANZvd9ilA/s320/fly-21062_640.jpg bu şekilde görünen sayfa resminiz ileride hit getirmez. Konu ile alakalı resim ismi vermeniz sizin için önemli olmalıdır.
Evde Gümüş Parlatmak
MZTBI43Y3Y/VrUtyoUuGMI/AAAAAAAAABA/C4wrmcgTSaM/s320/g%25C3%25BCm%25C3%25BC%25C5%259F.jpg (Resimlere Türkçe ve bazı harfleri büyük girerseniz her zaman sıkıntı yaratır. I-İU-Ü-O-Ö-S v.b. gibi)
VrUtGjYM54I/AAAAAAAAAAw/DwVPnw5qiRE/s320/ket%25C3%25A7ap.jpg (ketÇap resim ismi arama motorları tarafından bu şekilde görünür)
İran'da Kadının Toplumdaki Yeri
cv70mxw1BJY/VrY8kiMonAI/AAAAAAAAABQ/RF6yn6FUaXI/s320/iran-kad%25C4%25B1n.jpg (Resimlere Türkçe ve bazı harfleri büyük girerseniz her zaman sıkıntı yaratır. I-İ-U-Ü-O-Ö-S v.b. gibi resim ismi arama motorları tarafından bu şekilde görünür)
Elbette nasıl olsa Adsense aldım diyebilirsiniz. Birçok kişinin bildiği gibi ödeme yaklaştığı gün adsense ban yiyenler oldukça fazla.
Sadece arama motorlarının sevmediği şeylere dikkat çekmek istedim.
Not: Benim adsense başvuru yapmadım. En az 1 ay dolmasını bekleyeceğim.