lostyazilim

Adsense Kabul Edildim

33 Mesajlar 4.164 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

BiELOF BiELOF Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 03.11.2015
  • Yaş/Cinsiyet 50 / E
  • Meslek Makine Modelcisi
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad N** K**
  • Mesajlar 872
  • Beğeniler 85 / 359
  • Ticaret 2, (%50)
dragonwx Öncelikle hayırlı olsun.

Adsense her zaman kafakarıştırmaya devam ediyor.

4 yazınız var.
4 sayfaya ait 6 görsel resim, 1 logo, 6 smile ifadeleri indexlenmiş. Zaten sitenin hepsi bu kadar :)

Ukalalık olarak görmezseniz bazı tavsiyelerim.

Anahtar Kelime (Keywords) kullanmamanızı tavsiye ederim.

Japonlar neden fotoğraf çekerler? (100 kelime ya var ya yok.)
Yazılarınızda;

[*]300 kelime altında yazı girmemeye özen göstermelisiniz.
    [*]H tag kullanmalısınız.
    [*]Biçim etiketleri kullanmalısınız.

bilgi.top/2016_02_01_archive.html (mümkün ise alt çizgili link kullanmayınız. Bunun yerine (-) tire kullanmalısınız. Temadan kaynaklı değil ise.)

bilgi.top/2016/02/sivrisinikler-neden-yazn-ortaya-ckar.html Sayfa linkiniz yanlış. Özellikle link ve resimlerde Türkçe karakter kullanmayın.

Sinekler neden yazın ortaya çıkar
xl20yn4aXGI/VrcN7ug5sYI/AAAAAAAAACI/tZANZvd9ilA/s320/fly-21062_640.jpg bu şekilde görünen sayfa resminiz ileride hit getirmez. Konu ile alakalı resim ismi vermeniz sizin için önemli olmalıdır.

Evde Gümüş Parlatmak
MZTBI43Y3Y/VrUtyoUuGMI/AAAAAAAAABA/C4wrmcgTSaM/s320/g%25C3%25BCm%25C3%25BC%25C5%259F.jpg (Resimlere Türkçe ve bazı harfleri büyük girerseniz her zaman sıkıntı yaratır. I-İU-Ü-O-Ö-S v.b. gibi)

VrUtGjYM54I/AAAAAAAAAAw/DwVPnw5qiRE/s320/ket%25C3%25A7ap.jpg (ketÇap resim ismi arama motorları tarafından bu şekilde görünür)

İran'da Kadının Toplumdaki Yeri
cv70mxw1BJY/VrY8kiMonAI/AAAAAAAAABQ/RF6yn6FUaXI/s320/iran-kad%25C4%25B1n.jpg (Resimlere Türkçe ve bazı harfleri büyük girerseniz her zaman sıkıntı yaratır. I-İ-U-Ü-O-Ö-S v.b. gibi resim ismi arama motorları tarafından bu şekilde görünür)

Elbette nasıl olsa Adsense aldım diyebilirsiniz. Birçok kişinin bildiği gibi ödeme yaklaştığı gün adsense ban yiyenler oldukça fazla.

Sadece arama motorlarının sevmediği şeylere dikkat çekmek istedim.

Not: Benim adsense başvuru yapmadım. En az 1 ay dolmasını bekleyeceğim.

wmaraci
reklam

NossaCosta NossaCosta Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 01.01.2016
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek WEB TASARIM VE GOOGLE DANIŞMANLIĞI
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad C** B**
  • Mesajlar 31
  • Beğeniler 14 / 5
  • Ticaret 1, (%0)
dragonwx hocam site kaç aylıktı? başvuru yaptınız ve içindeki içerik kaç tane ?

dragonwx dragonwx WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 28.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad D** Y**
  • Mesajlar 542
  • Beğeniler 121 / 127
  • Ticaret 15, (%100)

BiELOF adlı üyeden alıntı

dragonwx Öncelikle hayırlı olsun.

Adsense her zaman kafakarıştırmaya devam ediyor.

4 yazınız var.
4 sayfaya ait 6 görsel resim, 1 logo, 6 smile ifadeleri indexlenmiş. Zaten sitenin hepsi bu kadar :)

Ukalalık olarak görmezseniz bazı tavsiyelerim.

Anahtar Kelime (Keywords) kullanmamanızı tavsiye ederim.

Japonlar neden fotoğraf çekerler? (100 kelime ya var ya yok.)
Yazılarınızda;

[*]300 kelime altında yazı girmemeye özen göstermelisiniz.
    [*]H tag kullanmalısınız.
    [*]Biçim etiketleri kullanmalısınız.

bilgi.top/2016_02_01_archive.html (mümkün ise alt çizgili link kullanmayınız. Bunun yerine (-) tire kullanmalısınız. Temadan kaynaklı değil ise.)

bilgi.top/2016/02/sivrisinikler-neden-yazn-ortaya-ckar.html Sayfa linkiniz yanlış. Özellikle link ve resimlerde Türkçe karakter kullanmayın.

Sinekler neden yazın ortaya çıkar

Evde Gümüş Parlatmak

İran'da Kadının Toplumdaki Yeri

Elbette nasıl olsa Adsense aldım diyebilirsiniz. Birçok kişinin bildiği gibi ödeme yaklaştığı gün adsense ban yiyenler oldukça fazla.

Sadece arama motorlarının sevmediği şeylere dikkat çekmek istedim.

Merhabalar güzel bir şekilde araştırma yapmışsınız ancak dediğim gibi ilk adsense kullanışım değil 1 yıla yakın bir süre kötü bir seo çalışmasına mağruz kaldığım halde adsense hesabımda bir sorun ortaya çıkmadı.
Ayrıca evet türkçe karakter kullanınca url'lerde meydana gelen bozulmaların farkındayım bu blogger ile alakalı bir durum yanlış anlamayın ancak bununda pek önemli olduğunu düşünmediğim için dokunmak istemedim keza ***'un kalıcı bağlantı ayarlarını incelerseniz ne demek istediğimi anlarsınız. :)

Görüşleriniz için teşekkür ederim sizi yanlış anlamadım ben merak etmeyin umarım sizde beni yanlış anlamazsınız dediklerinizi uygulamaya çalışacağım. :)

NossaCosta adlı üyeden alıntı

dragonwx hocam site kaç aylıktı? başvuru yaptınız ve içindeki içerik kaç tane ?

Site haftalık bile değil neredeyse hocam şimdiden başvuru yapayım ileride kabul edilir belki umuduyla başvuru yaptım kabul edildi şansıma. :)
NossaCosta

kişi bu mesajı beğendi.

İnstagram Butik Hesabı Alınacaktır....
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al