lostyazilim
tr.link

Adsense Kabul Edilmiyor...

8 Mesajlar 808 Okunma
acebozum
tr.link

Ankara112 Ankara112 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 23.09.2014
  • Yaş/Cinsiyet 41 / E
  • Meslek Acil Tıp Teknisyen
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad H** E**
  • Mesajlar 105
  • Beğeniler 26 / 4
  • Ticaret 0, (%0)
Sevgili arkadaşlar 1 yıl öncesinde adsense için müracaatta bulundum Tıbbi Videolarsayfam için.
Bana Video sayfası olduğu için adsense reklamları verilmeyeceği söylendi.
Başvurum kabul edilmedi

Web sayfamda Daha Önce Diğer Film HİZMETİ sunan web sayfaları gibi youtube, dailimotion ve izlesene deki gibi videolar Vardı.

Birkaç aydır temada yenilikler yaptım kategorilerimi degiştirip, sağlık Hakkında birçok kategoride haber ve bilgiler ekledim, sağlık personelleri ile ilgili haberleri ve İçerikleri de ekleyerek web sitemi genişlettim.

Yine Adsense müracaat ettiğimde şu cevabı aldım:

Başvurunuz aşağıdaki nedenlerden dolayı kabul edilmemiştir.
Sorunlar:
Site, Google politikalarıyla uyumlu değil: Siteniz Google AdSense program politikaları veya Web Yöneticisi Kalite yönergeleri ile uyumlu olmadığı için, şu anda AdSense başvurunuzu onaylayamıyoruz. Hedefimiz, reklamverenlerimize zengin ve anlamlı içerik sağlayıp, organik trafik alan ve kullanıcılarımıza da iyi hedeflenmiş reklamlar göstermemize olanak veren siteler sunmaktır. Şu anda sitenizin bu ölçütleri karşılamadığını düşünüyoruz.

Aşağıda sitenizde kullanıcı deneyimini iyileştirmenize ve AdSense ölçütlerine uymanıza yardımcı olacak bazı öneriler verilmiştir:

Google reklamları gösteren sitelerin kullanıcılara yüksek bir değer sunması önemlidir. Bir yayıncı olarak, kullanıcılara sitenizi ziyaret etmek için bir neden sunan, benzersiz ve alakalı içerik sağlamalısınız.
Otomatik olarak oluşturulmuş sayfalara veya çok az orijinal içerik barındıran ya da hiç orijinal içerik barındırmayan sayfalara reklam yerleştirmeyin.
Siteniz, anlaşılır bir gezinme sistemi ve genel düzen sunarak iyi bir kullanıcı deneyimi sağlamalıdır. Kullanıcılar, sayfalarınız arasında tıklama yoluyla kolayca gezinebilmeli ve aradıkları bilgileri bulabilmelidir.

Sizce ne yapmalıyım onca tasarım saçması web sayfalarında adsense reklamı varken benim sayfam için neden red alıyorum sürekli. Tıbbi Videolar

Lütfen yardım...

elektronikssl
webimgo

Yusuf Yusuf WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 07.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Y** Y**
  • Mesajlar 833
  • Beğeniler 36 / 177
  • Ticaret 30, (%100)
Siten açılmıyor dostum.
HidrolikAdam

kişi bu mesajı beğendi.

Yakında

• Üyelik 23.09.2014
  • Yaş/Cinsiyet 41 / E
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad H** E**
  • Mesajlar 105
  • Beğeniler 26 / 4
  • Ticaret 0, (%0)

Yusuf adlı üyeden alıntı

Siten açılmıyor dostum.

:) Tamam problme çözüldü kısa süreli bi aksaklık yaşadık. Tekrar bakarsan sevinirim.:)

Fatihaydin Fatihaydin WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 12.05.2015
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Kalite
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad F** A**
  • Mesajlar 510
  • Beğeniler 125 / 144
  • Ticaret 1, (%100)
Siteniz çok yavaş açılıyor.Bence hostunuzu bi gözden geçirin derim.Adsense çok ince ayrıntıları önemle izlemektedir.

Mesela kendimden bir örnek vereyim.Sohbet sitemde başlık içerisinde bayan kelımesini kullandıgım zaman adsense rahatlıkla geçiş veriyor.Kız kelimesini kullandığımda adsense buna engel veriyor.Kameralı sohbet yazdığım zaman izin veriyor.Webcam sohbet yazdığım zaman engelliyor.Çok ince noktaları bile incelemekteler.Sizin sitenize göre engel koyabileceği içeriklere bile bakmanızı tavsiye ederim.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 23.09.2014
  • Yaş/Cinsiyet 41 / E
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad H** E**
  • Mesajlar 105
  • Beğeniler 26 / 4
  • Ticaret 0, (%0)

Fatihaydin adlı üyeden alıntı

Siteniz çok yavaş açılıyor.Bence hostunuzu bi gözden geçirin derim.Adsense çok ince ayrıntıları önemle izlemektedir.

Mesela kendimden bir örnek vereyim.Sohbet sitemde başlık içerisinde bayan kelımesini kullandıgım zaman adsense rahatlıkla geçiş veriyor.Kız kelimesini kullandığımda adsense buna engel veriyor.Kameralı sohbet yazdığım zaman izin veriyor.Webcam sohbet yazdığım zaman engelliyor.Çok ince noktaları bile incelemekteler.Sizin sitenize göre engel koyabileceği içeriklere bile bakmanızı tavsiye ederim.

Hocam benim sitemde bunu ayrıştırma gibi şansım olamaz sonuçta sağlık sayfası ve sağlık sayfalarının çoğunda adsense reklamları var. Bayan kelimesinin ayrıştırmasını bırak cinsellikle alakalı bile kelimeler sağlık ssayfalarında olur ve olmak zorundadır. Yavaşlık konusu neden dir bilmiyorum. Bluehost

Fatihaydin Fatihaydin WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 12.05.2015
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Kalite
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad F** A**
  • Mesajlar 510
  • Beğeniler 125 / 144
  • Ticaret 1, (%100)
Ama şöyle birşey var google sağlık sitelerine gözü kapalı adsense hesabı verir öyle diyeyim size.Arada gözden kaçmış birşeyler olabilir.

• Üyelik 23.09.2014
  • Yaş/Cinsiyet 41 / E
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad H** E**
  • Mesajlar 105
  • Beğeniler 26 / 4
  • Ticaret 0, (%0)
Başvurunuz aşağıdaki nedenlerden dolayı kabul edilmemiştir.
Sorunlar:
Site, Google politikalarıyla uyumlu değil: Siteniz Google AdSense program politikaları veya Web Yöneticisi Kalite yönergeleri ile uyumlu olmadığı için, şu anda AdSense başvurunuzu onaylayamıyoruz. Hedefimiz, reklamverenlerimize zengin ve anlamlı içerik sağlayıp, organik trafik alan ve kullanıcılarımıza da iyi hedeflenmiş reklamlar göstermemize olanak veren siteler sunmaktır. Şu anda sitenizin bu ölçütleri karşılamadığını düşünüyoruz.

Aşağıda sitenizde kullanıcı deneyimini iyileştirmenize ve AdSense ölçütlerine uymanıza yardımcı olacak bazı öneriler verilmiştir:

Google reklamları gösteren sitelerin kullanıcılara yüksek bir değer sunması önemlidir. Bir yayıncı olarak, kullanıcılara sitenizi ziyaret etmek için bir neden sunan, benzersiz ve alakalı içerik sağlamalısınız.
Otomatik olarak oluşturulmuş sayfalara veya çok az orijinal içerik barındıran ya da hiç orijinal içerik barındırmayan sayfalara reklam yerleştirmeyin.
Siteniz, anlaşılır bir gezinme sistemi ve genel düzen sunarak iyi bir kullanıcı deneyimi sağlamalıdır. Kullanıcılar, sayfalarınız arasında tıklama yoluyla kolayca gezinebilmeli ve aradıkları bilgileri bulabilmelidir.

Yani bunları sorun olarak gösterdiğine göre senin söylediğin probleme mi işaret ediyorlar...

scelebi scelebi WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 28.05.2014
  • Yaş/Cinsiyet 47 / E
  • Meslek kamu
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad S** Ç**
  • Mesajlar 439
  • Beğeniler 153 / 74
  • Ticaret 93, (%98)
sitenize bakabilirmiyim.
tamam gördüm.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al