Forumdakilerin adsense konusunda takıldıklarını gördüm. Bun üzerine Forumun birinde buna rastladım belki işinize yarar
-----------
Alıntıdır
-----------
Merhaba uzun zamandır forumlarda gezmekteyim ve her forumda karşılaştığım konulardan biri adsense hesap açmak yada adsense hesap almak.

Forumlarda bir çok arkadaşımızı yaklaşık 20 yıllık web deneyimim ve adsense üzerine çalışmalarım sonucu elde ettiğim birikimlerle bir çok arkadaşımızı adsense sahibi yaptık.Bunların örneklerini forumlarda bulabilirsiniz.

Sizlerde adsense mağdurlarıysanız, adsenseye defalarca başvurmanıza rağman adsense sizi kabul etmiyorsa adsenseye kabul edilmeniz için dikkat etmeniz gereken bir kaç ince nokta vardır.

Bunların başında Adsenseye başvuruda kullandığınız ad soyad gelir.
Ad soyad adsense hesabının yani alacaklının banka hesabı sahibinin kişisel bilgileridir. Eğer adsenseye önceden bir isimle defalarca başvurduysanız bu isim adsensede kabul edilmeyenler listesine eklenmiştir. Bunun yanında adres, telefon numarsıda gelir. Sizin adsenseye verdiğiniz ad soyad adres telefon numarsı kombinasyonunu defalarca girmenizden google sizin hangi sitelerle, nezaman başvurduğunuzu anlar. Bunun için adsenseye sizin önceden defalarca başvuran kişi olmadığınıza inandırmanız gerekmektedir. Başta

Website
Ad Soyad
Adres
Telefon numarası

bilgilerinizi adsensede önceden kullandıysanız bunu tekrar aynı isim, aynı adres, aynı telefon numarası, aynı web siteyle birlikte kullanmayın. Yani önceden yantığınız başvurulardan farklı olarak Web site aynıysa Telefon numarası, adsoyad adresi değişik şekilde verin. Misal verecek olursak:

Örnek:
Bizim Onur Eren Adlı www.ornek123.com sitesine sahip Marmara cad. Aydıntepe mah no:41 d:4 Tuzla /Isatnbul adresinde oturan +90 551 551 51 51 numaraya sahip adsenseye ilk başvurusunu yukarıdaki bilgilerle yapacak olan şahsımız var.

Onur Eren'in yukarıdaki bilgilerle yaptığı başvurusu adsense tarafından reddedilince Onur tekrar yukarıdaki bilgilerin aynısıyla başvuruda bulunursa. Google amca Onur'un önceden yaptığı başvuruyu reddettiği için pek gale almıyor. Başvuruyu yukarıdaki bilgilerle defelarca yapınca artık Onur amuda kalkarak başvuru yapsa sitesi site içeriği hiti ne olursa olsun gene kabul edilmiyor.

Onur'un ilk başvurusu reddedildiğinde 2. başvurusunda adresini Aydıntepe mah. Marmara cad. daire:4 numara41 Istanbul/Tuzla şekilde telefon numarasınıda değiştirerek +90 537 456 76 76 şeklinde verseydi şahsımızın adsense onaylanma ihtimali artacaktı tabi 2. başvuruda hiti, site içeriği, site kalitesi, tasarımı 10 üzerinden min 3 olacak şekilde başvurması şartıyla.


İşin özü adsenseye başvururken her seferinde farklı bilgileri kullanarak başvurmak en doğrusudur.


BUNLARA RAĞMEN ADSENSE ALAMADIYSANIZ GELİN SİZE ADSENSE ALALIM.
İLETİŞİM: fizikcika@gmail.com

Kaynak: http://forum.iyinet.com/google-adsense/241361-adsense-almayanlara-yardim-ediyorum.html