27207
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Hemen çıkma oranı ve sayfada geçirilen vakit ne ? İlla Adsense yerleşimiyle alakalı olmayabilir. Anladığım kadarıyla siteye ortalama 1k ziyaret var ama gerçek zamanlı 1 kişi gösteriyor. O da sizsinizdir. Yani giren çıkıp gitmiş. Site ziyaretçiyi tutamıyor demekki. Siteye bi bakıp çekip giden adamdan da reklama tıklaması beklenemez.
27207
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Sosyal medyada Şok ölüm, Bakın 22 ay sonra ne oldu, gördüklerinize şaşıracaksınız gibi paylaşımlar yapıyorsanız doğaldır böyle olması. Haber Ay taktiği yani.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Bilgisayarcı
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Yok hayır benım sıtem yerel haber sitesi doğru haberler yani öyle dediğin mantıkda haber yapmıyorum :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
O** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Reklamlara kaç kişi tıkladığı önemli ziyaretçi sayısı pek önemli değil gelenler reklamlara ne kadar tıklarsa o kadar para alırsınız.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Social Media & Web Solutions
-
-
Ad Soyad
Y** S**
-
-
-
Ticaret
19, (%100)
benim de epey düşmüştü, bıraktım adsense işini.
google herşeyden kemer sıkmaya başladı, Allah korusun ama iflas ederse şaşırmam.
flatcast
http://www.flatcast.fr
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
49 / E
-
Meslek
Havayolu iscisi
-
-
Ad Soyad
Y** Ç**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
telatabi adlı üyeden alıntı
benim de epey düşmüştü, bıraktım adsense işini.
google herşeyden kemer sıkmaya başladı, Allah korusun ama iflas ederse şaşırmam.
Google iflas etmez neden dersen Google calisma sistemi su sekil reklam verenin reklamini gosteriyor .Reklam verenin verdigi paranin onda birini sitelerinden tik alan kisilere veriyor paranin buyuk bolumu googleye kaliyor zaten gosterimden ucret fazla vermiyor. Google su sekilde batar eyerki gosterim basi ucret verseydi reklam verenlerdende gosterimden dolayi ucret almamis olsaydi batardi. Google sistemi akillica kurulmus sistemdir hicbirzaman icin batmaz ilerler parasina para katar para kazanacak yeni sistemler getirir.
Degerini bilki degerin bilinsin
----------------------------------