-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Yok
-
-
Ad Soyad
F** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
İyi forumlar arkadaşlar bir sorunum var, benim adsense hesabımda bu ay kısmında 50 tl kadar para bulunuyordu yeni aya girmemiz ile beraber 0.00 tl oldu ve bakiye kısmıda 0.00 tl 50 tl nereye gitti anlamış değilim ?
Not: daha ilk kazancım idi pin daha gelmedi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Kumaş AR/GE Uzmanı
-
-
Ad Soyad
H** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Normaldir, bi sonraki ayın hesabını tutmak için kesinleşimiş kazançlar kısmına gitti
1 kişi bu mesajı beğendi.
İf you fight, you won't always win. But if you don't fight, you will always lose.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Böyle oluyor her ay başında. Bir sonraki gün geliyor genelde. Telaşlanmamak lazım. Google hesabı kitabı tam tutan bir firma.
flatcast
http://www.flatcast.fr
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
49 / E
-
Meslek
Havayolu iscisi
-
-
Ad Soyad
Y** Ç**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Kesinlesmis kazanclar bolumunde kesinti yapildiktan sonra tam alacaginiz ucret bu gece yada yarin yazar.
Degerini bilki degerin bilinsin
----------------------------------
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Diger arkadaslar cevaplamislar ama ben yinede aciklayayim. Sizd farketmişsinizdir ki o ücretler Tahmini Kazanç adı altında size gosteriliyordu. Ay basina gelmis olmamizdan dolayi kazanclar kontrol asamasina gitti yani sizin tiklamalariniz vs. Varsa kontrol edilip ucretten kesilecek ve ceza uygulanacak bu kisilere ve kazandiginiz ucret maximum ay'ın 10'unda kesinlesmis kazanc olarak mevcut bakiyenize eklenecektir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Kumaş AR/GE Uzmanı
-
-
Ad Soyad
H** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Seokent adlı üyeden alıntı
Diger arkadaslar cevaplamislar ama ben yinede aciklayayim. Sizd farketmişsinizdir ki o ücretler Tahmini Kazanç adı altında size gosteriliyordu. Ay basina gelmis olmamizdan dolayi kazanclar kontrol asamasina gitti yani sizin tiklamalariniz vs. Varsa kontrol edilip ucretten kesilecek ve ceza uygulanacak bu kisilere ve kazandiginiz ucret maximum ay'ın 10'unda kesinlesmis kazanc olarak mevcut bakiyenize eklenecektir.
Tamı tamına 20 tl kesinti yapmıiş vicdansızlar, geçersiz trafik diye. Nasıl geçersiz trafik oluyor anlamış değilimm
İf you fight, you won't always win. But if you don't fight, you will always lose.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Bende öyle bir şey olmadı. Ancak google sosyal medya'dan toplu gelen ziyaretçilerin tıklamalarını falan geçersiz sayıyor. Neden öyle yaptığını bilmiyorum.