-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Adsense İle Para Kazanmak
-
-
Ad Soyad
Ş** O**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
merhaba arkadaşlar adsense kazançlarında facebook da paylaşılan konuların geri dönüşü kazanç sağlar mı yoksa kullanıcılar siteye girr ve çıkarlar mı.ve ortalama ne kadarlık bir sayfa gerekli orta halli bir kazanç için hesaplara baktımda baya bir pahalı
enc
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
özel bir şirket
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
walla benim bir arkadaş var bir firma ile anlaştı arkadaşım sadece domain aldı ve firma hostingine kadar herşeyi kurdu orjinal yazılımı falan adsense reklamıda ekledi sitesine firma arkadaşıma sadece sosyal medyadan hit çekmek kalıyor ve çokda iyi kazanıyor en son 4k civarıydı şimdi facebook da bir sayfa etti haftada 7k beğeni alıyor :D hemde amerika sayfayı beğenenler 100k yaptığında öyle başlayacak reklam vermeye demek istediğim bu tür bir çalışma edersen para sayma makinesi alabilirsin :D
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Adsense İle Para Kazanmak
-
-
Ad Soyad
Ş** O**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
walla benim bir arkadaş var bir firma ile anlaştı arkadaşım sadece domain aldı ve firma hostingine kadar herşeyi kurdu orjinal yazılımı falan adsense reklamıda ekledi sitesine firma arkadaşıma sadece sosyal medyadan hit çekmek kalıyor ve çokda iyi kazanıyor en son 4k civarıydı şimdi facebook da bir sayfa etti haftada 7k beğeni alıyor hemde amerika sayfayı beğenenler 100k yaptığında öyle başlayacak reklam vermeye demek istediğim bu tür bir çalışma edersen para sayma makinesi alabilirsin
hocam senin dediğin arkafaşla konuştum ben bu forumdan bir arkadaş evet dediklerin doğru fakat sayfa lazım oda çok pahalı
enc
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
özel bir şirket
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
hocam walla bu forumda warmı bilmiyorum ama eğlence türü sayfa açmış 18+ civarı resimler paylaşıyor abone olduğu gruplara sayfasını paylaşıyor ve iyi neticeler alıyor bilmiyorum walla ama adamın sayfası deli bişey :D
enc
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
özel bir şirket
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
aslında taktik var bende öyle bir sayfa açacan birde fake bahan hesap bir sistem var bende 30 dk da 200 arkadaş daveti yolluyor böyle fake hesaptan gruba devamlı üye çekecen :D deneme amaçlı dün yaptım bir tane fake hesabı olmadan 2dk da 388 kişi gruba katıldı :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / K
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Z** S**
-
-
-
Ticaret
53, (%100)
Elinde ki sayfanın beğenisine göre değişir. Geçen yeni açtığım siteden bir günde 100 tl yaptım hitin hepsi facebook sayfalarımdan sağladım.