goga82
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaslar yaklaşık bir aydır adsense kazançlarında önemli ölçüde düşüş yaşıyorum.günlük 1 cent e reklam yayınlıyorum.Gecen aylardan örnek vermek gerekirse günlük 5 doların altına inmezken bugunlerde 1 doları zor topluyorum.demek istedigim 3 kuruşa reklam yayınlamak durumunda bırakıldık su son günlerde.benımle aynı fikirde olan yada adsens ile sorun yaşayan arkadaslar bilgilerini aktarırsa sevinirim
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
Ö** Ö**
-
-
-
Ticaret
33, (%100)
kaç tıka 1 dolar alıyorsunuz ?(otalama)
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Emekçi
-
-
Ad Soyad
K** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Bende anlamıyorum ya kimi zaman 2 dolar kimi zaman 5 dolar kimizi zaman 10 dolar ben adsenseyi çözemedim :)
goga82
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
ortalama olarak degişiyor şu an böyle bir tahmin yürütemem ama şöyle söyleyebilirim gün içinde oda bazen 4 tıklamaya 1 dolar verdigi zamanlar oluyor.bu tamamen reklamın ve reklamcının verdigi kotaya ve finans gücüne baglı (kaliteli reklamlar)ama çogu zaman 20 ve üzeri tıklamaya 1 dolar almaktayım bir aydan beri.hangi rekmanın ne kadar verdigini adım gibi önceden bildigim için gün içinde adsesnse raporlarından reklam linkleri ile engellemelerini yapıoruım.mesela çiçek reklamları para vermez 10 cent i aşamazsınız.normal olarak bir çiçegin o sitedeki satış fiyatı 20 ytl ise siz o reklam verenden 50 cent yada üstü bir kazanç bekleyemezsiniz.örnek vermek gerekirse bu zayıflama ilaçları,tozları,bitkisel ilaç reklamları güzel gelir bırakıyor 30-60 cent arası diyebilirim..
Benim burda anlatmak istedigim şu google son bir aydan beri pastanın büyügünü kendine almaya başladı bu zaten böyleydi ama dahada aşırıya kaçırdı olayı.sitelerimizde 1 cent gibi komik bir rakama reklam yayınlamak zorunda bırakıldık.bu tekelin var oluşundan kaynaklanan bir politika aslında,türkiyede işini adam gibi yapamayan lakayıt ************** reklam firmaları oldugu sürece google net dünyasında at koşturmaya devam edecektir
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
Ö** Ö**
-
-
-
Ticaret
33, (%100)
Haklısın.Tecrübeli değilim; ama bana 140 tıklamaya 14 dolar geliyor(küsüratları silersek).Şuana kadar hemen hemen orantılı gitti.
goga82
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
senın işler iyimiş ömer:)) su an raporlara bakıyorum 33 tıklamaya 1.20 dolar para vermiş şaka gibi
goga82
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
yemek tarifleri sitesi ,sitenin hit bakımından her hangi bir sorunu yok benim tek problemim adsensin vermiş oldugu az kazançlar..dedigim gibi eskiden 33 tıklamaya 5-8 dolar alıyordum
omd
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Bilişim Teknolojileri
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ortalama olarak tık başına yaklaşık yarım sent geliyor bana da. Yani 100 tıka 5$ civarı.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Yazılım Geliştirme Uzmanı
-
-
Ad Soyad
S** Y**
-
-
-
Ticaret
97, (%100)
Adsense'i çözmek çok zor. Kimi zaman çok para veriyor kimi zaman neredeyse hiç vermiyor.