lostyazilim
tr.link

Adsense Kazançlarını Arttırma Rehberi

2 Mesajlar 620 Okunma
lstbozum
tr.link

Addison123 Addison123 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 14.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad M** E**
  • Mesajlar 356
  • Beğeniler 28 / 42
  • Ticaret 1, (%100)
Merhaba Herkese;
Forumdaki arkadaşlar için Adsense kazançlarını attırma rehberi oluşturmayı düşündüm. Bazı noktalarda eksikliklerim yanlışlarım olabilir bunları gördüğünüzde uyarırsanız sevinirim :D Öncellikle rehberi sürekli güncellemeyi düşünüyorum yani yeni metotlar buldukça ekleyeceğim.

İlk olarak bir Wordpress Eklentisi ile başlamak istiyorum;

1. Google Publisher;

Eklenti Linki
Bu eklenti Google tarafından yazılmış ve reklam yerleşimi üzerinde çalışmak için bana kalırsa çok etkili kod vs kullanmanıza gerek kalmıyor. Site kullanıcıların en çok tıkladığı alanları göstererek istediğiniz yere reklam ekliyor yani bir nevi para vererek yapılan reklam yerleşimini ücretsiz yapıyor. Tabii ücretli reklam yerleşimi yapan arkadaşların hakkını yememek lazım reklamları doğru yerleştirmek 1 eklenti tamamen olmuyor.

Görsellerde gördüğünüz gibi + olan yerlere bastığınızda reklamları kendisi ekliyor. Dikkat etmeniz gereken en önemli iki şey kullancılar bir alana çok tıklıyor diye oraya reklam koyduğunuzda kullanıcıların site deneyimini düşürmemeniz ve reklam yerleşim politakaları ihlal etmemeniz.

Umarım beğenirsiniz devamını getirmeyi umut ediyorum :D

wmaraci
reklam

utf8 utf8 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 05.05.2014
  • Yaş/Cinsiyet 49 / E
  • Meslek eğitim
  • Konum Konya
  • Ad Soyad B** Z**
  • Mesajlar 205
  • Beğeniler 25 / 21
  • Ticaret 0, (%0)
Google nin adsense wordpress eklentisini denedim, hoşuma gitmedi. İstediğiniz yere reklam ekleyemiyorsunuz. Kendisi öneride bulunuyor, fakat kısıtlı. Benim tavsiyem wordpressin Quick Adsense eklentisi. Google publisher tool bar chorome için hazırlanmış güzel bir eklenti. Sitenizde istemediğiniz reklamları engelleyebilirsiniz.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al