lostyazilim
tr.link

adsense kazandırır mı?

12 Mesajlar 1.983 Okunma
acebozum
tr.link

Noiser Noiser WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 26.03.2017
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek şöför
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad T** G**
  • Mesajlar 138
  • Beğeniler 31 / 20
  • Ticaret 0, (%0)

mpolat adlı üyeden alıntı

hlsbhr özellikle yemek sitesinde içerik sıkıntısı olmayacak. Ama emek vermişken kazandıracak alana yatırım yapmak daha önemli diye yol başındayken sizlerin fikrini almak istedim.

biraz üstte arkadaş demişki professionalı oldugunuz alanda çalışın.
Simdi sana daha detaylı bi açıklama yapayım ben..Ben sana en çok kazandıran katagorinin bankacılık ve forexin oldugunu söylesem bgbg si 70 tl yi buluyor desem forexe girsen en fazla 50 konu açarsın 60 ta takılırsın 70 i kopya içerik ararsın bilmediğin için içeriği ve inceliklerini.Ama professional oldugun konuda istediğin kadar içerik açabilirsin mesela yemek konusunda binlerce index açabilirsin.

bilmediğin katagoriye girmeni tavsiye etmem çünkü en fazla 1 ay sonra takılırsın takılmakla kalmayıp yaptıgın işi bilmediğin ve sürekli biyerlerden bişey aradığın için'de sıkılmaya başlar boşlarsın boşlayınca ziyaretçi düşer vb.vb. ve 50 konulu hergün yeni içerik ekliyemediğin katagoriye ziyaretçi 2 gün gelir 3 cü gün gider.
Ve tekrar buraya gelir benim katagorim cok iyi 50 konu acabildim sitem 10 numara temaya binlira verdim binlira seo ya verdim sunucu saniyede domain salisade acılıyor ama ziyaretçim yok.Katagorini bilmediğin için.
Bildiğiniz işi yaparsanız kazanırsınız.Bilmediğinizi yaparsanız kaybetmeye devam edersiniz.

Bol kazançlar.İyi çalışmalar.
mpolat

kişi bu mesajı beğendi.

www.gofretoyun.net & WBTurkiye.com
wmaraci
reklam

muratkirdag muratkirdag WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 11.05.2017
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek serbest
  • Konum Kayseri
  • Ad Soyad M** K**