-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Doktor
-
-
Ad Soyad
A** S**
-
-
-
Ticaret
31, (%100)
adsense olayını bir türlü çözemedim bikaç soru war kafamda.
misal 1 kelime buldum site içeriğimle ilgili. adwords keyword plannerda teklif olarak 13 tl yazıyor ben o anahtar kelimeden nasıl para kazanabiliyorum ?
o kelimeyi google a yazıp benim siteme girip reklamı tıklaması mı gerekiyor ? yoksa sıradan benim siteme girip reklam tıklayan birinden de o parayı kazanabiliyormuyum ?
hiç adsense kullanmadığım için biraz yabancıyım konuya ama aklımdaki projeyi gerçekleştirmek için bu ince bilgilere ihtiyacım var ve bu konu ile ilgili pek ayrıntılı bilgi bulamadım. yardımcı olursanız sewinirim iyi forumlar
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Sosyal Medya
-
-
Ad Soyad
E** D**
-
-
-
Ticaret
312, (%100)
Websitenize girip, reklamlarınıza tıklayan kullanıcılar başına Adsenseden kazanç saglıyorsunuz. Hitin hangi arama motorundan geldigi önemsiz. Bunumu öğrenmeye çalışıyorsunuz?
abdlkrm
HABER SİTESİ KURULUMU YAP
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Haber Sitesi Kurulum
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Sitenizin içeriği ne ile ilgili ise genellikle o yönde reklamlar çıkar. Adsensenin adwords ile ilgisi yoktur o kelime adwords de 13 tl olabilir ama adsensede tık başına 13 tl vermeyebilir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Doktor
-
-
Ad Soyad
A** S**
-
-
-
Ticaret
31, (%100)
ama gördüğüm kadarıyla reklamdan gelir elde etmek isteyenler adworsteki oran değerine göre kelime seçiyorlar kafamı o karıştırdı. muhtemelen war bir ilgisi ama bi türlü detayını öğrenemedim
tıklama başına ne kadar veriyor ? neye göre veriyor o ücreti ? bunların cevapları lazım .)