-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Web & Medya
-
-
Ad Soyad
T** H**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Tamam işte ban sebebi. Ben mi yanlış anladım acaba anlatmak istediğinizi?
76623
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
51, (%100)
Bende tam kestiremedim. Tekrar sordum bakalım.
Belki o yanlış anlamıştır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
-
Ad Soyad
S** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam o zaman siz bir deneyin. Kazancınıza el koymayıp ödeme günü hesabınıza yatırdıklarında bizimle paylaşabilirseniz bizde aynısını yapalım. Diğer reklam türleri ile hiç uğraşmayalım.
http://www.ilgikolik.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bu konunun net bir şekilde ban sebebi olduğunu biliyor(dum). Belki de durum bu şekilde değildir.
Birkaç günden beri bende bu konu ile alakalı farklı şeyler deniyordum. Adsense reklamlarını bu şekilde çıkartamayacağımı düşündüğümden dolayı Adcash'ın direkt reklam kodunu alıp bir pencerede gösterip reklamı geç butonu ile de kapattırmak gibi bir düşüncem vardı. En azından bin gösterime 0.40 dolar gibi bir ücret veriyor. Hiç değilse günde 5-10 lira da buradan kazanırız diye düşündüm.
Adsense politikalarını incelediğimde günde 3 kez bu tarz interstitial reklam gösterilebileceği ile ilgili bir yazı okumuştum ama hala daha bunlardan net olarak emin değilim.
Herşeyi tam olarak bilen birisi bu konuları net bir şekilde aydınlatırsa çok iyi olur.
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Bilgisayar
-
-
Ad Soyad
M** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Mobil de ben kullandım ve hiç bir sorun yaşamadım herhangi bir uyarı da almadım bu konu hakkında. Ama masaüstünde bilmiyorum bir sorun cıkarır mı