-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Muahasebeci
-
-
Ad Soyad
M** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Sevgili arkadaşım öncelikle hitinizin biraz daha yüksek olması gerekiyor birde bgbg maalesef herkeste olduğu gibi sizde de çok düşük görünüyor
1 kişi bu mesajı beğendi.
Web Site Kurulum, Hızlandırma Ve HİTLENDİRME Hizmertleri
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Dini reklamları engelledim ben çünkü tbm aşırı düşük.
Teknoloji Haberleri Sitesinden 🔥 Tanıtım Yazısı 🚀 Satın Al! > https://bit.ly/3xzclQd
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Muahasebeci
-
-
Ad Soyad
M** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Evet o kategoriyi bende engelledim çünkü çıkan reklamlar hoşuma gitmiyordu
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Muahasebeci
-
-
Ad Soyad
M** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Yaman adlı üyeden alıntı
Cevaplarınız için teşekkürler hocam.
MutlulukNerede turkeytrick
Dini reklamları bende engelledim hoşuma gitmediğ için. Adsense yeni olduğu için nelere dikkat edilmeli ipuçları almak istedim. 70-80 tekillerde görüntülenmeye bir şey bırakmıyor sanıyorum ki sadece tıklamalardan biraz kazanabiliyorum. Dün bir tıklamaya 40 krş bugün de 70 aldım. Okuduğum makalelerde bazı reklamverenlerin çok düşük fiyatlar verdiğini gördüm sormak istedim.
Evet maalesef tr sitelerde tbm yerlerde 0. Diye başlayan tbm ler var asıl para yabancı sitelerde
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Yaman adlı üyeden alıntı
MutlulukNerede turkeytrick hocalarım bu reklam incelem merkezi'nde onaylama ve reklam engelleme mevcut. Bazı reklamların üzerinde artık bu reklam sunulmuyor yazıyor. Bunun sebebi nedir? Bu merkezi kullanmanın yararı var mı? Kişiselliştirilmiş reklamları açtım doğru mudur?
Birde eski projemde sitenin kategorisiyle alakalı reklamlar çıkıyordu hep. Şimdi zincir marketler falan var. Zamanla oturur mu?
Bu reklam sunulmuyor ise o reklam yayından kaldırılmış olabilir yani süresi dolmuştur reklamveren yayınlamaz. Engellediysen zamanla oturur birdaha gözükmez o reklamalr.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Teknoloji Haberleri Sitesinden 🔥 Tanıtım Yazısı 🚀 Satın Al! > https://bit.ly/3xzclQd