-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
web master
-
-
Ad Soyad
R** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Son yaşadığım bu pin ile adres doğrulama sorunu artık bardağı taşırdı. Ülkemizde adsense gelirleri de ortada. Sitemde gereksiz yere duran reklamlar canımı sıktı. Artık adsense kullanmayı bıraktım. Adsense 'e alternatif olabilecek seçenek aradım ama bulduklarım daha kötü geldi.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Adsense bırakılmaz ara verilir hocam
6 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
İş Güvenliği Uzmanı
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Ben de bırakabilirim dokunuyor
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Freelancer
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
Adsense dışında hangi firma olursa olsun Adsense kadar bile kazandıramaz. Hatta ek sorunlarla uğraştırır durur size. Örneğin, tıklamalar sayılmıyor mu, tam ödeme alacaktım ki üyeliğimi banladılar vs. vs.
En iyisi kendiniz tıpkı WMAracı gibi reklam hizmetleri satabilirsiniz. "Aylık 200 liraya header'de bannerinizi" ekleyelim şeklinde. Ama bu şekilde reklam alabilmeniz için iyi bir hitinizin olması gerekiyor. İyi bir hitiniz varsa da zaten Adsense az kazandırmayacaktır Türkçe bile olsa.
Yanlış anlamayın lütfen vakit kaybetmemeniz adına kendi fikrimi belirttim yine de merak edip kendiniz görmeyi isterseniz deneyebilirsiniz.
7 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
AdSense, şuan da piyasada en bilindik ve en çok kullanılan reklam yayıncı aracı diye biliyorum.
AdSense alternatiflerini hiç kullanmadım sadece 1 hafta poyunca siteme pop reklam ekledim ve neredeyse kuruş bile kazandırmadı bana.
Kısacası bir sorun olduğunda muhattap dahi bulamayabilirsin. Bu konuda AdSense üzerinde devam etmenizi öneririm.
J4N
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Dj&Producer
-
-
Ad Soyad
O** B**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Adsense kötü yanları nedir hocam? hiç kullanmamış ve kullanmayı bekleyen biri olarak öğrenmek isterim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Yazılım
-
-
Ad Soyad
G** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
0.33 TBM İle tek siteden günlük 50 60 tl civarı gelir geliyor bence durum iyi pin göderilmiş ama adres sallamaydı 3 hafta sonra tekrar yeni adresime istiyeceğim inşallah pinde sorun olmaz