-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Güvenlik görevlisi
-
-
Ad Soyad
U** K**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Aynı sorun bende de var 3 oldu onaylamıyorlar valla sonunda google'a yalvaracagım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Software Developer
-
-
Ad Soyad
B** B**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Benim geçen sene kurduğum sitede aynı sorun olmuştu taktik olarak şöyle yaptım her onaylamadığında bir düzeltme ya da başka bir işlev gerçekleştirmedim direk yeniden başvurdum yine olmadı tekrar başvurdum hiçbir dediğini iplemedim 5. de onayladılar geçen seneden beri adsense hesabım duruyor fakat siteyi sattım youtube bağladım ordan para alıyorum :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
F** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
sinir bozucu bişiy tekrar başvurucam bakalım sonuç ne olucak
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
serbest
-
-
Ad Soyad
Y** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Hocam siteniz tasarım ve konu bakımından güzel ancak yazılarınızda video ve etiketten başka bir şey yok. Büyük ihtimalle onay alamamanızın asıl nedeni bu. Öte yandan şuan tekrar başvurmanız hiçbir şeyi değiştirmeyecek kanaatindeyim. İyi geceler.
Blogger Sorunlarınıza Çözüm Üretilir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
F** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Onaylanmaması normal konularda hiç yazı yok etiketlerde çok girilmiş en fazla 2,3 adet girseniz yeterli olurdu bu şekilde siteyi onaylamazlarlayacaklarını sanmam.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
grafiker
-
-
Ad Soyad
D** O**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
İşde dedim yine eccepure temalı biri başlık açmış adsense alamıyorum diye geçirdim içimden birde ne göreyim gerçekten eccepure teması. :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Web Tasarımcı
-
-
Ad Soyad
E** D**
-
-
-
Ticaret
19, (%100)
bendede aynı sorun var. Yardımcı olabilecek arkadaş varsa sevinirim. siteyi pm ile göndericem.
vetfak
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
VETERİNER HAKİM (ÖĞRENCİ)
-
-
Ad Soyad
M** V**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
adsenseen de bana boyle cevap geldı ıkıncı bas vurumda
Site, Google politikalarıyla uyumlu değil: Siteniz Google AdSense program politikaları veya Web Yöneticisi Kalite yönergeleri ile uyumlu olmadığı için, şu anda AdSense başvurunuzu onaylayamıyoruz. Hedefimiz, reklamverenlerimize zengin ve anlamlı içerik sağlayıp, organik trafik alan ve kullanıcılarımıza da iyi hedeflenmiş reklamlar göstermemize olanak veren siteler sunmaktır. Şu anda sitenizin bu ölçütleri karşılamadığını düşünüyoruz.
Aşağıda sitenizde kullanıcı deneyimini iyileştirmenize ve AdSense ölçütlerine uymanıza yardımcı olacak bazı öneriler verilmiştir:
Google reklamları gösteren sitelerin kullanıcılara yüksek bir değer sunması önemlidir. Bir yayıncı olarak, kullanıcılara sitenizi ziyaret etmek için bir neden sunan, benzersiz ve alakalı içerik sağlamalısınız.
Otomatik olarak oluşturulmuş sayfalara veya çok az orijinal içerik barındıran ya da hiç orijinal içerik barındırmayan sayfalara reklam yerleştirmeyin.
Siteniz, anlaşılır bir gezinme sistemi ve genel düzen sunarak iyi bir kullanıcı deneyimi sağlamalıdır. Kullanıcılar, sayfalarınız arasında tıklama yoluyla kolayca gezinebilmeli ve aradıkları bilgileri bulabilmelidir.