Merhaba arkadaşlar 3 gün önce başvuru yapmıştım 2gün sonra kabul oldu. Kabul olsun diye neler yaptım nelere dikkat ettim bunları anlatacağım . sizde başvuru yapıp benim gibi Adsenseyi açıp bütün gün paneli izleyip “La acaba ne zaman biri tıklar” diye mal mal bakabilesiniz diye yapıyorum herşeyi. Evet böyle hain planlarımda vardır. neyse konuya döneyim :)
Adsense Nedir ?
efenim tekrar merhabalar ben bora. Adsense google amcamızın yan ürünüdür. Googlenin webmasterler arasında diğer arama motorlarından daha çok sevilmesinin ,yandexin hala türkiye pazarına girememesinden Sorumludur adsense abimiz. Adsenseye başvuru yaparsınız eğer onay alırsanız sitenizde googlenin reklamlarını yayımlarsınız bu reklamlara tıklama başı ücret alırsınız. her tık = 0.04krş diye hatırlıyorum(yanlış olabilir).
Adsense Abiden Nasıl onay alıyoz diyorsanız okuyunuz efenim.
öncelikle bir siteye ihtiyacınız var eğer yoksa hemen bu sayfayı kapatıyorsunuz facede takılmaya devam ediyorsunuz arkadaşlar. neyse blogunuz olduğunu var sayıyorum. öncelikle bloğunuzda çalıntı yazı paylaşmicaksınız,kopyala yapıştır yapmicaksınız içeriklerinizin kesinlikle özgün olması gerekli bu birinci şartımız. diğer şartımız kullandığınız tema,script ne olursa olsun warez olmamalı,warez içerik paylaşmaktan kaçınmalısınız. En azından 1 ay boyunca özgün içerik girmeye devam ediniz. 1ay sonunda adsense abimize başvuru yapıyorsunuz. ortalama 5gün içinde cevap gelir. eğer yetersiz içerik derse içerik girmeye devam ediniz.
Onayı aldım şimdi ne yapacağım ?
Öncelikle reklam oluşturacaksınız bu kısmı es geçiyorum çünkü bir webmaster olarak bu işten almıyorsanız allah sizi kahretsin.bir sayfada maksiumum 3 banner ve 1bağlantılı reklam olabilir. sakın daha fazla eklemeyin. google bu hususlarda çok hassastır direk bannlanırsınız. reklam kodlarınızı temanızda uygun yerlere ekleyin. reklamlara kesinlikle siz tıklamayın. başkalarına zorla tıklattırmayın bunların hepsi bannlanmanıza sebep olacaktır.
Kaynak