netbozum
tr.link

Adsense ödeme

4 Mesajlar 1.076 Okunma
acebozum
tr.link

karsavar1 karsavar1 Sms Onayı Gerekli Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 13.09.2012
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek boşta
  • Konum Amasya
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 437
  • Beğeniler 27 / 39
  • Ticaret 4, (%100)
Arkadaşlar ben daha önceki kazançlarımı TL hesabıma gönderiyordum ama şimdi Vadeli Dolar hesabı açtım ve ödemeleri buraya göndermek istiyorum. Böyle birşey mümkün mü?

googleasistan
reklam

mkardogan mkardogan WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 18.11.2011
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek makine mühendisi
  • Mesajlar 163
  • Beğeniler 27 / 41
  • Ticaret 12, (%100)
Para birimi ve döviz kuru

Yerel para biriminde ödemeler için kaydolduğunuzda, kazançlarınız ABD Doları cinsinden hesaplanır ve ödeme anında yerel para biriminize çevrilir. Banka hesabınızda başka bir para birimi kullanılıyorsa, ödemeniz tekrar banka hesabınızın para birimine çevrilir. AdSense ödemenizin iki kez çevrilmesini önlemek için, ülkenizin yerel para biriminde bir banka hesabı kullanmanızı öneririz.

AdSense ödemenizi almak için yine de yabancı para birimi uygulanan bir banka hesabı kullanmak istiyorsanız, lütfen bankanızdan başka bir para birimiyle yapılan ödemeleri kabul edip etmediklerini ve bu işlem için ücret alıp almadıklarını öğrenin. Daha sonra banka hesabınızla ilgili ayrıntıları girebilirsiniz.

Bazı bankalar dövizden yerel para birimine geçişte sizden ücret talebinde bulunduğu halde biz EFT kullanımlarınızda herhangi bir ücret talebinde bulunmayız.

detay : http://www.jiez.net/adsense-dolar-hesabina-odeme-yapar-mi.html

karsavar1 karsavar1 Sms Onayı Gerekli Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 13.09.2012
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek boşta
  • Konum Amasya
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 437
  • Beğeniler 27 / 39
  • Ticaret 4, (%100)

mkardogan adlı üyeden alıntı

Böyle birşey mümkün değil. Adsense ödemeleri bulunduğunuz ülke para birimi cinsinden yapar.

Cevap için teşekkürler, Ben Moneybookers a para gönderdiğim zaman TL den dolara dönüşüyor ve baya bir para kaybı yaşıyorum. Bu kaybı enaza nasıl indirebilirim?

mkardogan mkardogan WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 18.11.2011
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek makine mühendisi
  • Mesajlar 163
  • Beğeniler 27 / 41
  • Ticaret 12, (%100)

karsavar1 adlı üyeden alıntı

Cevap için teşekkürler, Ben Moneybookers a para gönderdiğim zaman TL den dolara dönüşüyor ve baya bir para kaybı yaşıyorum. Bu kaybı enaza nasıl indirebilirim?

google ödemeyi direkt tl olarak yapıyor . bu konuda yurtdısı hesabı açabilirseniz önüne geçebilirsiniz ancak

wmaraci
wmaraci
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al