lostyazilim
tr.link

adsense onayı hk.

3 Mesajlar 900 Okunma
acebozum
tr.link

AlperenMedya AlperenMedya Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 02.02.2013
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek Bilişim Güvenliği Uzmanı
  • Konum Malatya
  • Ad Soyad A** Y**
  • Mesajlar 87
  • Beğeniler 20 / 20
  • Ticaret 5, (%100)
merhaba;

moda içerikli web sitem için adsense başvuru yapmıştım. 1. onayı geçtikten sonra reklam birimlerini oluşturup siteme kodları koydum ve 2. onayı bekledim. yaklaşık 5 gün boyunca 2. onay gelmedi. bu süreçte siteye sürekli güncel özgün içerikler girdim. google adsense hesap ayarlarımı yapmamı istedi, ve 0.22 krş hesabıma ödeme geçti banka hesabımıda onayladım.

1 2 gün daha bekledikten sonra baktım onay gelmiyor. başka bir sitem üzerinden tekrar değerlendirme istedim, bunda'da 2. onayı bekledim. şu anda adsense panelime girdiğimde aşağıdaki ekran geliyor.

http://www.imagesturk.net/images/2014/01/30/vXzmL.png

daha önce 2. onay sürecinde mesajı vardı şu anda yukarıdaki mesaj var bu süreç yine 1 2 gün sürermi? onaylanırmı? onaylanmazmı?

daha önce başvuru yapan arkadaşlar bilgilendirebilirse sevinirim.

wmaraci
reklam

fenomen fenomen Sms Onayı Gerekli Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 13.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek internet
  • Mesajlar 126
  • Beğeniler 10 / 57
  • Ticaret 6, (%100)
ben sana tecrubemi anlatayım, anlatmadan önce adsensenin ta anasını... diyesim geliyor içimden hocam, aynı olayı 1 aydır yaşıyorum. bende 2. onayı beklerken bir bakıyorum sitemede irlanda mıdır nedir bir kişi geliyor hesabı başa alıyor tekrar ben 2. aşamaya taşıyorum 2 gün sonra yine irlandadan biri geliyor yine başa dönüyorum bunlar ne pok yediklerini bilmiyor. Allah bunların belalarını versin adsense çalışanların. YA ONAYLAYIN YA RED EDİN bu kadar saçmalık olur mu resmen bizlerle dalga geçiyorlar. o kadar sinirliyim ki kusura bakmayın ağır sözlerim için. Çünkü GOOGLE herşeyi ile iyice cıvıttı.

AlperenMedya AlperenMedya Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 02.02.2013
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek Bilişim Güvenliği Uzmanı
  • Konum Malatya
  • Ad Soyad A** Y**
  • Mesajlar 87
  • Beğeniler 20 / 20
  • Ticaret 5, (%100)
siteminizi gayet iyi anlıyorum aynı duyguları paylaşıyorum bende. şu adsense bi rakip veya alternatifi çıkmadığı sürece zannedersem bunların bu nazına cilvesine işvesine mecbur katlanacaz.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 4 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 4 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al