-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** V**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Merhaba,
Arkadaşlar adsense siteyi onayladı. Reklamları ekledim fakat 1 günün sonunda tekrar bir mail geldi ve ;
Karşılama e-postamızda belirttiğimiz gibi, AdSense kodunu sitelerinize yerleştirmenizin ardından AdSense başvurunuz üzerinde ikinci bir inceleme gerçekleştiriyoruz. Bu incelemenin sonucunda, aşağıda belirtilen ihlaller nedeniyle hesabınızı onaylamadık:
Başvurunuz, aşağıdaki nedenlerden dolayı kabul edilmemiştir
Yetersiz içerik
Öncedende onaylandı sonra tekrar onayı kaldırıldı şuan adsense hesabında reklam ekleme yerinden reklam oluşturabiliyorum fakat reklam gösterimi yok.
Ne yapmam gerek ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Yazılımcı, Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Hocam instant access muhabbeti dolayısıyla artık çok bekleme olmasın diye otomatik onaylanıp daha sonra trafiğin kalitesi beğenilmediği için red alıyor. Yapacak bir şey yok, artık yeni adsense hesapları tamamen "güvensiz" olarak işaretli, aklınız varsa parasını verip hesap satın alırsınız. Sevgiler.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Yazılımcı, Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Hocam açıkçası yapacağınız tek şey başvurmaya devam etmek ve onay aldıktan sonra fazla sevinmemek. Açıkçası 1 gün sonra olmasa da en ufak hatanızda ipinizi çekmeye çalışan google adsense botları olacak çünkü. Hatta şöyle olacak şimdiden senaryoyu yazayım, eğer göze batacak miktarlarda gelirler kazanmaya başlarsanız hesabınız yeni diye ay sonuna doğru paranın tam kesinleşmesinden 3-4 gün kadar önce hesabınız "geçersiz tıklama" sebebiyle kapatılacak. Bu yüzden yeni hesaplar tamamen ölüm tehlikesi barındırıyor, umarım hevesiniz kursağınızda kalmaz. Sevgiler.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
E-Sporcu!
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
26, (%100)
Vallaha yalan yok ben şimdi geçen gün kullanmadığım 'PİN' onaylı adsense hesabını 900 TL ye sattım. Şimdi çok fena pişman oldum anlatamam.