wmaraci reklam
tr.link

Adsense Onaylamıyor Sitemin Eksikleri Nedir?

4 Mesajlar 758 Okunma
acebozum
tr.link

enes123 enes123 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 05.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Web Programlama Amatör
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad E** İ**
  • Mesajlar 69
  • Beğeniler 26 / 1
  • Ticaret 0, (%0)
Arkadaşlar Kac Aydan Beri Adsense Sitemi Onaylamıyor Herzaman Yetersiz İçerik Bnde Daha Cok Yayın Giriyorum Şuan 132 Tane Yayınım Var Ve Toplam Olarak 13.258 Kişi Sitemi Görüntüledi Ama Hala Onaylamıyor Sizce Eksiklikler Nelerderi Yardımcı Olabilirmisiniz ??? Birde Arkadaslar Youtubeden Onayladığım Hesabı Bloggere Aktara Bilrmiyim

Site Adresim ;http://www.mapangle.blogspot.com

googleasistan
reklam

ozcan0110 ozcan0110 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 13.05.2013
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Freelance Web Developer
  • Konum Balıkesir
  • Ad Soyad Ö** A**
  • Mesajlar 234
  • Beğeniler 26 / 27
  • Ticaret 1, (%100)
adsense'de ilk onay sitenin sadeliğiyle alakalı bir şey daha önceden basit bi yazılım kuruyordum 2 topliste ekliyip , google add url yapıp birazda iframe hit yaptımmı 1 gün bekliyip başvuru yaptığımda onaylanıyordu(iki onayı birden alıyordu).Bunu 4-5 kez denedim her seferinde başarılı sonuçlar aldım.Ama şimdi aynı şey olurmu bilemem.

enes123 enes123 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 05.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Web Programlama Amatör
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad E** İ**
  • Mesajlar 69
  • Beğeniler 26 / 1
  • Ticaret 0, (%0)

ozcan0110 adlı üyeden alıntı

adsense'de ilk onay sitenin sadeliğiyle alakalı bir şey daha önceden basit bi yazılım kuruyordum 2 topliste ekliyip , google add url yapıp birazda iframe hit yaptımmı 1 gün bekliyip başvuru yaptığımda onaylanıyordu(iki onayı birden alıyordu).Bunu 4-5 kez denedim her seferinde başarılı sonuçlar aldım.Ama şimdi aynı şey olurmu bilemem.
Benim Sitem Nasıl Sademi

ozcan0110 ozcan0110 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 13.05.2013
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Freelance Web Developer
  • Konum Balıkesir
  • Ad Soyad Ö** A**
  • Mesajlar 234
  • Beğeniler 26 / 27
  • Ticaret 1, (%100)
İçeriğin az olması cevabını alman içeğinin az olmasını ifade etmiyor sitende bir kural ihlali var bence bu kural ihlali alıntı yazılar ve resimler.Bunları özgünleştirip dene.Şöyle bir şeyde yapabilirsin.Dediğim gibi bir basit site kur ufak tefek yazılar gir, sitede adsense için kural ihlali olşturacak bir şey olmasın bunu altalan adı açarak yapabilirsin.

wmaraci
wmaraci
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al