Emrecany
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
22, (%100)
Merhaba arkadaşlar ben 1 hafta önce adsense başvurdum.Sitemi bu 1hafta içerisinde baktım.Hergün gmail'imi düzenli kontrol ederim.Ama bana 1 haftadır adsensden mail gelmedi.Bende biraz önce adsense hesabıma girdim.Ve fark ettim ki anasayfada üstte çıkan kırmızı şerit artık yok reklam kodlarını başka bir sitede denedim ama birşey çıkmadı arkadaşlar sizcen onaylandımı ?
Ek Olarak: Evet arkadaşlar biraz önce reklamlarım gözükmeye başladı :D ilginç ama gerçek adsenseden mail hala gelmedi ama hesap onaylandı reklamlarım gözüküyor:D acayip bu google :D hemen site açacağım :D
ApranaX
E-ticaret Yöneticiliği
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
E-ticaret Yöneticiliği
-
Ad Soyad
A** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Reklam kodlarını oluşturun ve web sitenize ekleyin eğerki reklamlar çıkarsa onaylanmıştır, çıkmıyorsa ilk aşamada kalmışsınız ve adsense onaylanmamıştır.
ApranaX
E-ticaret Yöneticiliği
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
E-ticaret Yöneticiliği
-
Ad Soyad
A** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Evet hayırlı olsun, Bol Kazançlı Günler.
Emrecany
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
22, (%100)
:D saolun birşey sorucam acemi bir adsense kulanıcısı olarak en bu kodları her siteme koyabilirmiyim yoksa her site için ayrı başvurumu yapıcaz ?
ApranaX
E-ticaret Yöneticiliği
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
E-ticaret Yöneticiliği
-
Ad Soyad
A** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
ilegal olmayan tüm sitelerine web sitelerine koyabilirsin. Ama şimdilik bir süreliğinde bu onaylanan web sitesinde kalsa daha sağlık olur düşüncesindeyim.