-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
V** P**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
AdSense başvurunuzun durumu
Google AdSense'e gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz. Başvurunuzu incelerken, hesap bilgilerinizin yakın zamanda onaylanan ve abc@gmail.com ile ilişkili bir AdSense hesabıyla eşleştiğini fark ettik.
AdSense Program Politikalarımız birden fazla hesaba izin vermediğinden, yeni başvurunuzu şu anda kabul edemiyoruz.
Abc@gmail.com adresini kullanarak onaylanmış hesabınıza erişemiyorsanız, lütfen giriş sorun gidericimizdeki adımları izleyin. Bu işlemle hesabınıza yeniden erişim elde edememeniz durumunda, bizimle iletişime geçmenize olanak veren bir seçenek sunulmuştur. Bizimle iletişime geçtiğinizde, istediğiniz giriş e-postasıyla hesabınıza erişebilmeniz için birlikte çalışırız.
Birden fazla AdSense hesabına ihtiyacınız varsa, birden fazla başvuru gönderme hakkında yardım almak için lütfen bu yardım makalesine bakın.
Adsense Hesabımda kazançlar Falan yaziyor onaylanmış gibi ama blogger üzerinden onay bekleniyor Dior anlayamadım ?
kingadam
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** P**
-
-
-
Ticaret
2, (%50)
Yok hocam sadece ilk aşamayı geçti. Ikıncı aşamada şu an. Ikinci aşama da beklemede iken reklam alanı gözükür ama reklam gözükmez sadece beyaz alan olur. Eğer ikinci aşamayida geçersen mailine onay yazısı gelir ve ondan sonra reklamlar gözükmeye ve kazanmaya başlarsın. Ama çok zor geliyor o onay. Benim iki ayı geçti hala ikinci aşamada onay bekliyor
kingadam
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** P**
-
-
-
Ticaret
2, (%50)
O maille adsense e girebiliyorsan ve reklam scriptlerini eklememe izin veriyorsa birinci onayı geçmişesindir demektir. Birinci onayı geçince zaten yeni bir hesap üzerinden ekleme yapamazsin
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
R** U**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
aynı problem bendede mevcut 20-30 gündür bekliyorum sorun çözülürse etiketlerseniz sevinirim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
V** P**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
İlk attığım mail yeni açtığım mail adresine gelen son attığım ise baya önceden başvuru yapmıştım sonra hiç yapmadım red cevabı gelmişti