nuktoprak
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Dijital Pazarlama
-
-
Ad Soyad
M** E**
-
-
-
Ticaret
28, (%100)
Merhaba geçenlerde iş olsun diye Adsense başvurusu yaptım onay almış. Fakat ben kullanmayacağım. Adsense alamayan arkadaşlar var ise, onlar faydalansın isterim. Adsense konusuna çok yabancıyım saçmalamış olabilirim, kusura bakmayın.
KralFx
WM Aracı
E-Mail Onaysız
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
tasarımcı
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
105, (%100)
ilk onay mı 2. aşamada onaylı mı
nuktoprak
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Dijital Pazarlama
-
-
Ad Soyad
M** E**
-
-
-
Ticaret
28, (%100)
Bu şekilde bir mail aldım.
Başvurunuz incelendi ve kabul edildi. Şimdi, hesabınızı tamamen etkinleştirmek için ilk reklam biriminizi oluşturup reklam kodunu genczihinler.com adresine yerleştirmeniz gerekiyor. Hesabınız tamamen etkinleştirilene kadar sayfalarınızda yalnızca boş reklamların gösterileceğini unutmayın. Hesabınız tamamen etkinleştirildikten sonra bir onay e-postası alacak ve etkin reklamlar görmeye başlayacaksınız. Test etmek amacıyla bile olsa lütfen sayfanızdaki etkin reklamları tıklamayın. AdSense program politikaları uyarınca yayıncıların kendi sayfalarındaki reklamları tıklamasına izin verilmez.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
İmalat Ar-Ge Mühendisi
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Adsense başvurusu yapıp onay aldıysanız adsense politikalarına uygun bir siteniz var demektir. Yazıldığı gibi oraya reklamı koyacaksınız.
Politikalara uymayan bir siteye reklam koyarsanız zaten kısa zamanda adsense hesabınız iptal olur. Politikalara uygun yüksek hitli bir sitenin sahibi de zaten kendisi başvurup kendi adsense hesabını alır.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Arkadaşlar bana hiçbir mail gelmedi. Ancak daha önce başvurduğum fakat kabul edilmemiş olan hesabımdan adsense giriş yaptım. Beni direk reklam kodu oluştur sayfasına yönlendirdi. Hesap aktifleşmişti. 5 gün önce de reklam kodunu siteye yerleştirdim. Hala herhangi bir tepki yok ve boş reklam görünmeye devam ediyor. Bu süre normal midir?
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
internet medyası
-
-
Ad Soyad
E** K**
-