-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Kumaş AR/GE Uzmanı
-
-
Ad Soyad
H** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Selamlar
Başlıkta da belirttiğim gibi bir süredir kullanmakta olduğum Adsense otomatik reklamların "yazı içi" olanları web sitemin mobil görünümünü bozuyor.
Söz konusu sıkıntı yazı içi reklamların sitede sayfa genişliğinden daha geniş çıkarak sitenin sağ kenarında boşluk oluşturuyor ve dolayısıyla yazı fontu küçülüyor.
Bu durumu yaşayan var mı?
NOT: Adsense kodlarını den kaldırıp kodundan önceye koymayı denedim ama çözemedim.
Ekran görüntüleri
İf you fight, you won't always win. But if you don't fight, you will always lose.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Kumaş AR/GE Uzmanı
-
-
Ad Soyad
H** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Konu günceldir
İf you fight, you won't always win. But if you don't fight, you will always lose.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Wordpress Geliştiricisi
-
-
Ad Soyad
Ö** Y**
-
-
-
Ticaret
53, (%100)
Ben de birçok kez yaşadım bunu. Otomatik reklamlar stabil çalışmıyor. Onun yerine manuel olarak kod eklemenizi tavsiye ederim. Otomatik reklamları da komple devre dışı bırakmanızı öneririm.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Kumaş AR/GE Uzmanı
-
-
Ad Soyad
H** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
WpÖmerFaruk adlı üyeden alıntı
Ben de birçok kez yaşadım bunu. Otomatik reklamlar stabil çalışmıyor. Onun yerine manuel olarak kod eklemenizi tavsiye ederim. Otomatik reklamları da komple devre dışı bırakmanızı öneririm.
Sitemde manuel reklamlarda var ama yazı içine otomatik reklamları kullanıyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Kumaş AR/GE Uzmanı
-
-
Ad Soyad
H** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Adsense nin yakın zamanda başlattıgı otomatik reklamlardan bahsediyorum, evet reklam boyutları esnek sitenin genişliğine göre genişlik vermesi gerekirken, mobil sitemde sitede ndaha geniş çıkıyor ve satır kenarlarında boşluk meydana geliyor
Paylaştıgım ekran görüntüsünü inceleyebilirsiniz