-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Muhasebe
-
-
Ad Soyad
H** G**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Arkadaşlar merhaba, aylar önce günlük kazançlarımı kontrol ederken bir kaç defa sitelerim arasında m.facebook.com'u gördüm. O zamanlar 2-3 görüntüleme olduğu için pek önemsememiştim. Ama bugün baktığımda m.facebook.com üzerinden 20 kuruş civarı gelirim olduğunu gördüm. Adsense sitelerimin olduğu kısımda m.facebook.com isimli bir site daha kayıtlı görünüyor. Bu nasıl bişeydir? Bilgisi olan var mı?
Ağacı Sev Yeşili Koru Ayıyı Öp!
elis
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
51 / K
-
Meslek
Ev Hanımı
-
-
Ad Soyad
D** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşım sitendeki Facebook paylaşımlarından sitene gelmişler ve bu esnada reklama tıkanmış. Bunda endişe edecek hiç bir şey yok
1 kişi bu mesajı beğendi.
nazarca.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Muhasebe
-
-
Ad Soyad
H** G**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
nazarca adlı üyeden alıntı
Arkadaşım sitendeki Facebook paylaşımlarından sitene gelmişler ve bu esnada reklama tıkanmış. Bunda endişe edecek hiç bir şey yok
Yanlış anladınız sanırım. Ben siteme facebook'tan ziyaretçi gelmiş demiyorum ( zaten sitemin trafiği %95 facebook üzerinden geliyor), adsense gelir panelinde kendi web sitemden kazanç sağladığım gibi, m.facebook.com sitesinden de para kazanmışım.
elis
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
51 / K
-
Meslek
Ev Hanımı
-
-
Ad Soyad
D** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Normalde Adsensede görünmez Google Analist-Dacranış-Adsense olarak Analizden kazançları görebilirsiniz fakat sizde Adsensede de görünmüş. Ben benim analisten küçük bir görünüm sunayım
Resmi gören gördü güvenlik için kaldırdım Modların bilgisine lütfen alıntılar ile de gerekenleri yapabilir misiniz?
nazarca.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Muhasebe
-
-
Ad Soyad
H** G**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
nazarca adlı üyeden alıntı
Normalde Adsensede görünmez Google Analist-Dacranış-Adsense olarak Analizden kazançları görebilirsiniz fakat sizde Adsensede de görünmüş. Ben benim analisten küçük bir görünüm sunayım
Bahsettiğimiz şeyler birbirinden farklı şeyler. Siz trafiğin kaynağını gösteren analizin görüntüsünü eklemişsiniz. Ben adsense panelimde kayıtlı sitelerim arasında m.facebook.com var diyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Ögrenci dokuz eylül ingilizce
-
-
Ad Soyad
O** H**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
bende kac dk dır bu nazarca sitesini inceliyorum, sırf facebook üzerine kurulmus site, nasıl bu kadar ilgi olmuş anlam veremiyorum, sürekli paralı reklam mı cıkıyor acaba :)
Gülümse yarın her şey daha kötü olacak...
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Web Tasarım
-
-
Ad Soyad
O** E**
-
-
-
Ticaret
35, (%100)
Hocam şöyle birşey var. Facebook mobil uygulamasında bir siteye tıkladığınızda otomatik olarak site facebook'un kendinde açılıyor iframe gibi bu yüzden adsense öyle görmüş ola bilir.
1 kişi bu mesajı beğendi.