Selamün Aleyküm arkadaşlar. Adsense hesabımın ilk Pin Kodunu 23 Aralık 2014 tarihinde oluşturdum ancak aradan 1,5 ay geçmiş olmasına rağmen elime ulaşmadı. Hiç gönderilmediğini ya da posta gönderimi sırasında kaybolduğunu farzederek yeniden Pin isteyeceğim. Yalnız burada öğrenmek istediğim ve kafama takılan konu, bu aşamada adres değişikliği yapmamın bir sakıncası olup olmayacağıyla ilgili. Deneyimli bir Adsense kullanıcısı olmadığım ve Google Adsense Yayıncılık Politikalarının çok hassas olduğunu bildiğimden dolayı, bu aşamada kişisel ve iletişim bilgilerimde yapacağım değişikliklerin Google'ın gözüne batacağından çekiniyorum. Konuda uzman arkadaşlar fikirlerini ve bilgilerini paylaşırlarsa memnun olurum.

Adresi değiştirmek isteme sebebim ise, başvuru esnasında verdiğim adresin bulunduğu ilin bir Anadolu şehri olması. Daha çabuk ve kesin ulaşacağı düşüncesiyle Ankara'da bir adres vermek gibi bir niyetim var. Sonuç olarak, sizce yeni Pin isterken adresimi değiştirmemin herhangi bir sakıncası var mıdır?
İlginize teşekkür ederim.