-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Mali Müşavir
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
33, (%100)
Merhaba Arkadaşlar,
İmzamda bulunan siteme yeni adsense almıştım. Ödeme için gelecek pin ne zaman alacağım? Ayrıca bu adsense başarısı nedir ve ne kazandırıyor ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
e-Ticaret Yazılım Destek
-
-
Ad Soyad
S** Ü**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Bende takipteyim.
Kişisel Web Sayfam;
suleymanustundag.com
Webbiu
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Freelance
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Adsense almak pin almak anlamına gelmez 20 tl olunca pin isteyeceksiniz pin 2 veya 3 haftada geliyor bana gelmişti evin ziline basıp eve değil apartmana bırakıyorlar ..
Ayrıca pin gelince hesabım banlanmaz diye düşünmeyin pin gelmedende banlanır hesap..
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Ticaret
-
-
Ad Soyad
S** E**
-
-
-
Ticaret
249, (%100)
Hocam bir Latife yapayım size; Tekstil de çalışan bir arkadaşım var. Kendisi usta başı tabiri ile orada yönetici pozisyonunda, köyden yeni gelen birine demiş ki "ürün yüklemesi yapılacak, git asansörü çağır" demiş. O biri asansörün yanına giderek "asansör gel, asansör gel" demiş. Gelmeyince yöneticinin yanına giderek çağırdım ama gelmedi demiş. Devamını siz tahmin edin. :) sizinkisi de o muhabbete dönüyor. Hocam adsense politikalarında, detaylarında sorularınıza cevap bulabilirsiniz.. iyi forumlar
Serkan ERGÜN - Her şeyi denerim; ama yapabildiklerimi yaparım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Ticaret
-
-
Ad Soyad
S** E**
-
-
-
Ticaret
249, (%100)
onaykeles adlı üyeden alıntı
Hocam konu baltalamak için uğraşmayın. Biliyorsanız yorum yapın bilmiyorsanız konuya yazmayın.
Ek Olarak:
Teşekkür ederim 20 tl oldu. Bakıyorum
Konuyu baltaladigimi da nereden çıkardıniz? Aynı değere sahip onlarca konu açılmış zaten oradan bilgi alabilirdiniz. Böyle düşünmüyordum ama siz yanlış anlayıp sert çıktınız. Gerek yok hocam bunlara :) iyi forumlar
Serkan ERGÜN - Her şeyi denerim; ama yapabildiklerimi yaparım.