-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
JANDARMA
-
-
Ad Soyad
Y** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bugün adsense reklamı için onay aldık.
otomatik reklam koyduk siteye,ama pop up şeklinde ilk girişte reklam geliyor adsense görünümlü normal bir reklam
bunun için ihlal diyorlar , ama bir türlü bulamadım yardımcı olacaklara teşekkürler.
Ozi
.
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Devoloper
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
50, (%100)
Adsense ve popup sizi 3 vakte kadar ban bekliyor. ( direk popup yasak demezler ama içeriği kaplayan reklam diye geçer ve tespiti halinde banlarlar, bir tane muadil site bulamazsınız. )
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Teknisyen
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Yanlız şöyle birşey var, bugün bir çok siteyi ziyaret etme fırsatım oldu ve hemen hemen hepsinde popup google reklamı vardı? Üstelik bu siteler öyle basit ve yeni siteler değil di?
Appbilgi.com | Bilgi Paylaşım Sitesi
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
F** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Otomatik reklamları eklersen öyle oluyor. Herkeste aynı ama ben sevmediğim için otomatik reklamları kapatıp kendim tek tek reklam ekledim. Ha şöyle bir durum da var otomatik reklamlar açıkken bazen reklam göstermiyor, bazen popup vs. gibi reklamlar ben beğenmedim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
JANDARMA
-
-
Ad Soyad
Y** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Otomatik reklamları cogaltinca direk pop up reklam atiyor tema kodu ve virüs taraması yaptım virüs var mı diye birşey çıkmadı otomatik reklamı kapattım elle bir reklam ekleyip tekrar otomatik reklamı açtım 2 tanede öyle ekledim sorun çözüldü pop up reklam falan şuan yok.