-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Arkadaşlar bir kez adsense başvurdum ve reddedildim. Sitemde ki eksiklikler neler söyleyebilir misiniz ?
site : mulakatlar.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Gazeteci/Webmaster
-
-
Ad Soyad
C** E**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
muhtemelen yetersiz içerikten reddettiler. Site wordpress ise eğer askeri okullar, polis okulları, haberler diye kategori sıralamasının en başına kategori yerine anasayfa bölümü eklemeni tavsiye ederim. o anasayfa bağlantısı bölümü de her sayfada bulunmalı. ayrıca polis okulları kategorisinde 3 haber var. onun haber sayısını da özgün olarak en az 10 habere ulaştırmanı tavsiye ederim. Ayrıca sitede haberler diye bir bölüm var. siteye sadece haberler diye bölüm koyarsan bu çok genel bir kavram olur ve adsense senden her konudan haber ister. mesela haberler yerine kategori ismini kolluk güçleri sınavlarından haberler yapabilirsin. onun haricinde eksik görmedim.
Plain
Freelancer
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Freelance
-
-
Ad Soyad
S** Y**
-
-
-
Ticaret
42, (%100)
Bence en büyük sıkıntı öne çıkarılan görsellerde. Daha özgün ve kaliteli görseller seçersen site daha profesyonel durur. Böyle spam site gibi bir algı yaratıyor.
Bunun dışında iletişim sayfasında formun yanında adres ve telefon gibi güven verecek bilgilerin olması lazım.