74259
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
Üyelik
02.03.2017
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Konum
-
Ad Soyad
** **
-
Mesajlar
611
-
Beğeniler
141 / 140
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar merhaba;
Yaklaşık bir hafta önce Reklam dengesi denemesi kısmında dolaşırken yanlışlıkla Reklam doluluk oranını %90 dan %70 e çekmiştim, o günden bu güne reklam gelirlerinde %100 artış oluşmuş buna anlam veremedim.
Şimdi fark ettiğimden sizlerinde bilgisi olması adına paylaşıyorum. Belki farklı bir şey vardır ama gelirde bir artış söz konusu ( tıklamalardan kazanılan kazanç olarak )
-
Üyelik
16.06.2017
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Bilgisayar mühendisi öğrencisi
-
Konum
Ankara
-
Ad Soyad
S** Y**
-
Mesajlar
3826
-
Beğeniler
2399 / 1874
-
Ticaret
97, (%100)
Evet hocam fakat bu yöntemin birde kötü yanı var. Mesela ben dengeyi %40 yaptığımda sadece para kazandıracak reklamları yayınlıyor az para veren reklam olursa onu göstermiyor. Yani 20 kuruş kazanabilmek için bazen günlerce 10 kuruşluk reklamı göstermiyor buda dolaylı fazla kazanayım derken sizin kaybetmenizi sağlıyor.
Fakat sizin reklam dengeniz güzel %70 bana göre ideal sayıdır. İnşallah en kısa zamanda istediğiniz hedefe ulaşabilirsiniz :)
1 kişi bu mesajı beğendi.