lostyazilim

Adsense Reklam İçerikleri

6 Mesajlar 974 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

bjlkl bjlkl WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 22.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Bilgisayar Mühendisi
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad B** C**
  • Mesajlar 1843
  • Beğeniler 269 / 263
  • Ticaret 1, (%100)
merhaba arkadaşalr
adsensete birproblemim var. çok fazla sayıda site içeriğimle ilgili olmayan reklamlar gözükmeye başladı artık. sitemde backlink kazanma reklamı çıkması biraz beni sinir etmiyo değil. halbuki eğitim sitesi sahibiyim. bu reklamların konularını ayarlayabiliyor muyuz

wmaraci
reklam

fevzib fevzib WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 28.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Üniversite Öğrencisi
  • Konum Diyarbakır
  • Ad Soyad F** B**
  • Mesajlar 478
  • Beğeniler 396 / 113
  • Ticaret 78, (%100)
Hocam girdiğiniz internet sitelerinde kendi siteniz dahi olsa çerezlerinize ve internet geçmişinize yönelik reklamlar çıkabilir. Örneğin çok fazla seo bloglarında takıldığınız zaman hangi siteye girseniz seo reklamları çıkar. Yada örneğin saç ekimiyle alakalı sıklıkla araştırma yapmışsanız bir oyun sitesine dahi girseniz internet geçmişinize ve çerezlerinize yönelik olarak saç ekimi reklamlarıyla karşılaşabilirsiniz.

Bir de sitenizde ne tür reklamların yayınlandığını görebilmeniz için adsense hesabınızda bir menü bulunuyor birazdan linkini öğrenir yazarım.

Ek Olarak: https://www.google.com/adsense/app #allowAndBlockAds bu adresten sitenizde yayınlanan tüm reklamları görebilirsiniz.
bjlkl

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 22.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad B** C**
  • Mesajlar 1843
  • Beğeniler 269 / 263
  • Ticaret 1, (%100)

fevzib adlı üyeden alıntı

Hocam girdiğiniz internet sitelerinde kendi siteniz dahi olsa çerezlerinize ve internet geçmişinize yönelik reklamlar çıkabilir. Örneğin çok fazla seo bloglarında takıldığınız zaman hangi siteye girseniz seo reklamları çıkar. Yada örneğin saç ekimiyle alakalı sıklıkla araştırma yapmışsanız bir oyun sitesine dahi girseniz internet geçmişinize ve çerezlerinize yönelik olarak saç ekimi reklamlarıyla karşılaşabilirsiniz.

Bir de sitenizde ne tür reklamların yayınlandığını görebilmeniz için adsense hesabınızda bir menü bulunuyor birazdan linkini öğrenir yazarım.

Ek Olarak: https://www.google.com/adsense/app#allowAndBlockAds bu adresten sitenizde yayınlanan tüm reklamları görebilirsiniz.

hassas kategoriler varacaba buradaki bazı reklam türlerini engellemeli miyim

fevzib fevzib WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 28.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Üniversite Öğrencisi
  • Konum Diyarbakır
  • Ad Soyad F** B**
  • Mesajlar 478
  • Beğeniler 396 / 113
  • Ticaret 78, (%100)

bjlkl adlı üyeden alıntı

hassas kategoriler varacaba buradaki bazı reklam türlerini engellemeli miyim

Siz bilirsiniz hocam ben cinsel sağlık, cinsiyet, büyücülük, flört reklamlarını engelledim...

wmaraci
wmaraci

ehliblog ehliblog Yeni adres: Teknojest Kullanıcı
  • Üyelik 19.11.2011
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek mühendis
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad O** T**
  • Mesajlar 1557
  • Beğeniler 63 / 258
  • Ticaret 32, (%97)
Aynen ben de bazılarını engelledim.Aynı zamanda adsense tarayıcı hataları almamanız gerekiyor.Adsense botları siteyi tarayıp alakalı reklam gösteriyorlar fakat bazen kullanıcıların tarayıcısındaki çerezler önde olabiliyor

• Üyelik 22.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad B** C**
  • Mesajlar 1843
  • Beğeniler 269 / 263
  • Ticaret 1, (%100)

ehliblog adlı üyeden alıntı

Aynen ben de bazılarını engelledim.Aynı zamanda adsense tarayıcı hataları almamanız gerekiyor.Adsense botları siteyi tarayıp alakalı reklam gösteriyorlar fakat bazen kullanıcıların tarayıcısındaki çerezler önde olabiliyor

ben de bazılarını engelledim demin. benim kendi bilgisayarımda çok sayıda alaksız reklam çıkmaya başlamıştı. alastyr reklamı var :)

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al