lostyazilim

Adsense reklam sabitleme

4 Mesajlar 874 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

bluee bluee WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 27.09.2016
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek gazeteci
  • Konum Trabzon
  • Ad Soyad T** A**
  • Mesajlar 228
  • Beğeniler 21 / 22
  • Ticaret 1, (%100)
Merhaba arkadaşlar...

Adsense politikalarına göre sitenin sağ ve sol tarafında yer alan dikey reklamları sabitlemek yasak fakat bu yasağa birçok site aldırış etmiyor ve herhangi bir yaptırım(ban) ile karşılaşmıyorlar da.

Sitemde bunu uygulamam risk taşır mı? Yani herkes kullanıyor biz kullanınca sorum olmasın :)

Bir de reklamı sabitlemek adına ne yapmalıyız?

wmaraci
reklam

mybluedream mybluedream Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 13.11.2016
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Serbest Girişimci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** K**
  • Mesajlar 32
  • Beğeniler 12 / 14
  • Ticaret 1, (%100)
Hocam yanlış biliyorsun ne yazık ki. Bütün siteler için ihlal söz konusu değildir. Bazı siteler özel izin alıyor. İlla premium olmasına gerek yok. Beta olarak bazı güvenilir hesaplara tanımlanmıştır. O gördüğün siteler böyle büyük bir ihlali göz göre göre zaten yapmaz üç kuruş kazanacağım diye. Zaten o sitelere bak muhtemelen alanında büyük bir sitedir, hiti yüksektir.
1SMHMedya

kişi bu mesajı beğendi.

bluee bluee WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 27.09.2016
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek gazeteci
  • Konum Trabzon
  • Ad Soyad T** A**
  • Mesajlar 228
  • Beğeniler 21 / 22
  • Ticaret 1, (%100)
Hocam ben yerel basındayım. Büyükten kastınız nedir onun ölçüsünü belirlemek güç ancak düşük çaplı siteler dahi kullanıyor.

mybluedream adlı üyeden alıntı

Hocam yanlış biliyorsun ne yazık ki. Bütün siteler için ihlal söz konusu değildir. Bazı siteler özel izin alıyor. İlla premium olmasına gerek yok. Beta olarak bazı güvenilir hesaplara tanımlanmıştır. O gördüğün siteler böyle büyük bir ihlali göz göre göre zaten yapmaz üç kuruş kazanacağım diye. Zaten o sitelere bak muhtemelen alanında büyük bir sitedir, hiti yüksektir.

Aykut Aykut Yaşa Mustafa Kemal Paşa Kullanıcı
  • Üyelik 29.11.2015
  • Yaş/Cinsiyet 47 / E
  • Meslek serbest
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** T**
  • Mesajlar 2184
  • Beğeniler 715 / 772
  • Ticaret 32, (%100)
Yasak lafta kalıyor. Ben sabit reklam kullanıpta Adsense'dan banlananı görmedim. 1 tane sağa veya sola sabit reklam koyulabilir diye düşünüyorum. Birçok sitede de mevcut.
bluee

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al