lostyazilim

Adsense reklam sorunu olur mu

2 Mesajlar 395 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

ASY117 ASY117 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 18.07.2019
  • Yaş/Cinsiyet 23 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad C** E**
  • Mesajlar 465
  • Beğeniler 105 / 128
  • Ticaret 25, (%100)
Blogerde sitemin temasını değiştirdim ayrı olarak reklam birimi eklediğim yer dışında ana sayfa (body)reklam kısmı gözükmüyor sitemin reklamları askıda olduğu için reklam olup olmadığınıda anlayamıyorum otamatik reklam kodu eklemezsem reklam çıkmazmı yardım edebilecek varmı ? Sitem adsense onaylı

wmaraci
reklam

ctnbckci ctnbckci Oku! Kullanıcı
  • Üyelik 03.11.2018
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Bilimci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad Ç** B**
  • Mesajlar 940
  • Beğeniler 429 / 442
  • Ticaret 2, (%100)
bildiğim kadarıyla, siteniz onaylı olduğu için otomatik reklam kullanmanıza gerek yok ama, başıma daha önce gelen sıkıntıyı aktarayım. Özellikle header reklamı eklerken kendi oluşturduğum reklamların bazılarının çalışmadığını gördüm. Ve bireysel reklam yerleşimi yapıyorsanız zaten normal reklam yerleştirmek gerçekten zor. Tema özelliğinizde reklam alanı var ise orayı kullanın ve otomatik reklamı yerleştirin. Admin panelinden yeni wordpress te düzenleyiciden kod eklemenize izin vermiyor diye biliyorum.

En mantıklısı dediğim gibi tema özelliğinde reklam bölümü var ise otomatik reklamı çalıştırmak.

Hatta bazı temalarda id adresinizi ve reklam kodunuzu ister birde script i komple ister. Script yerleştirdiğinizde sorun çıkarda dediğim gibi id adresi ve reklam kodunu eklerseniz reklam yayınlanacaktır.

İmza!!! Get Closer!
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al