-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
O** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar herkese merhabalar.Benim merak ettiğim iki soru var yardımcı olursanız çok sevinirim.
Bunlardan ilki Google adsense reklam yerleşiminde bir dalgınlık ile ihlal olan mevzulardan birini yaptım ve resim altına reklam yerleşimi yaptım google bu olaya karşı olduğunu okumuştum ve akabinde 20 ile 24 saat arası öyle kaldı ve kaldırdım.Merak ettiğim kısım şu yerleşim ihlali sonrasında tıklama başına miktarlarda azalma oluyormuş bu azalmayı reklam yerleşimini düzenledikten sonra ortadan kaldırabilir miyiz yoksa böyle sürecek mi? Yani kısaca ihlal olan reklamı düzeltirsek tbm düzelir mi yoksa düştüğü yerde kalır mı?
Diğer sorum ise bu ani düşüş genel bir düşüş mü sizde de varmı? Sizin tbm oranlarınızda çok düşük hale geldi mi? bu soruları cevaplarsanız çok mutlu olurum teşekkürler..
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
IT Manager
-
-
Ad Soyad
I** K**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Bahsettiğin ihlalin ne olduğunu açarsan yardımcı olabilirim. Ayrıca hiç bir ihlal TBM'ini düşürmez bunu bilmeni isterim :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
IT Manager
-
-
Ad Soyad
I** K**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Crawl ederken yakalanmadıysan ve o sürede kimse şikayet etmediyse hiç bir şey olmaz merak etme
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
IT Manager
-
-
Ad Soyad
I** K**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Son zamanlarda genel olarak TBM'lerden şikayet edenler var ki ben bu durumu yaşamadım ama sende o "genel" kategorisinde olabilirsin kesin bir şey söyleyemem ama yerleşim değişikliği yapabilirsin muhakkak etki edecektir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
IT Manager
-
-
Ad Soyad
I** K**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Zarar vermez. İstediğin kadar makale koyabilirsin yararı elbette olacaktır.
Örnek olarak "ahmet nerede" cümlesiyle gelenden 3 kuruş alırken "dilek ne okur" cümlesiyle 10 kuruş alabilirsin.