lostyazilim

Adsense reklamını başka siteye koyma

5 Mesajlar 2.027 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

Sskgunlugu Sskgunlugu Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 07.09.2012
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek ......
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 513
  • Beğeniler 61 / 83
  • Ticaret 10, (%90)
Arkadaşlar açıkçası bir arkadaştan duyduğum bir bilgiyi , adsense hakkında bilgili arkadaşlara sormak istiyorum.

Kendi adsense reklam kodumuzu başka bir siteye koyabilir miyiz?

Bunun bir başvurusu varmış. "Siteadi.com sitesine reklam koymak istiyorum" diye google adsense birimi'ne başvuruda bulunuluyormuş. Kabul edilirse konuluyor

Bilgisi olan var mı?

wmaraci
reklam

KhanJitsu KhanJitsu Şef (MEB'de) Kullanıcı
  • Üyelik 17.08.2011
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Şef (MEB'de)
  • Konum Aydın
  • Ad Soyad A** Ö**
  • Mesajlar 1642
  • Beğeniler 62 / 318
  • Ticaret 93, (%100)
alla alla hocam bunu yeni duydum :D Ben direk kendi hesabımdaki reklamları koyuyorum o siteye ne google a söylüyorum ne da başka birşeye hatta tek adsense hesabımda 4-5 site var sanırım. Youtube'dan da 10 kadar kanal bağlıdır.

• Üyelik 07.09.2012
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek ......
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 513
  • Beğeniler 61 / 83
  • Ticaret 10, (%90)

androidsistem adlı üyeden alıntı

alla alla hocam bunu yeni duydum :D Ben direk kendi hesabımdaki reklamları koyuyorum o siteye ne google a söylüyorum ne da başka birşeye hatta tek adsense hesabımda 4-5 site var sanırım. Youtube'dan da 10 kadar kanal bağlıdır.

Başvuruyu kendi siteniz için değil başkasının sitesine koymak için yapıyorsunuz.

Ben bilmiyordum ama varmış hocam. Kendi siteleriniz google adsense bölümünde sahipli siteler bölümünde gözükmektedir ve sizin eklemiş olmanız gerekmektedir. Gerçi eklemesenizde sıkıntı olcağını sanmıyorum ama sahipli siteler'e eklenmedikten sonra bu başvuru olayını anlamsızlaştırıyor.

KhanJitsu KhanJitsu Şef (MEB'de) Kullanıcı
  • Üyelik 17.08.2011
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Şef (MEB'de)
  • Konum Aydın
  • Ad Soyad A** Ö**
  • Mesajlar 1642
  • Beğeniler 62 / 318
  • Ticaret 93, (%100)

Ssk Günlüğü adlı üyeden alıntı

Başvuruyu kendi siteniz için değil başkasının sitesine koymak için yapıyorsunuz.

Ben bilmiyordum ama varmış hocam. Kendi siteleriniz google adsense bölümünde sahipli siteler bölümünde gözükmektedir ve sizin eklemiş olmanız gerekmektedir. Gerçi eklemesenizde sıkıntı olcağını sanmıyorum ama sahipli siteler'e eklenmedikten sonra bu başvuru olayını anlamsızlaştırıyor.

Neden anlamsızlaştırsın ki hocam. Şimdi sen illegal siteye adsense kodlarını ekledin diyelim. Tak adsense hesabın kökten gider. Yani adsense hesap sahibi başkasının sitesine reklam yayıncılığını verecekse gerekli tehlikeyi de göze almalıdır. O yüzden kimse kimseye güvenmediği için adsense hesabı sadece kişinin kendi sitelerinde kullanılır ve bu aslında iyidir. yoksa düşünsenize 10 siteniz var hepsi için ayrı ayrı adsense.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 07.09.2012
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek ......
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 513
  • Beğeniler 61 / 83
  • Ticaret 10, (%90)

androidsistem adlı üyeden alıntı

Neden anlamsızlaştırsın ki hocam. Şimdi sen illegal siteye adsense kodlarını ekledin diyelim. Tak adsense hesabın kökten gider. Yani adsense hesap sahibi başkasının sitesine reklam yayıncılığını verecekse gerekli tehlikeyi de göze almalıdır. O yüzden kimse kimseye güvenmediği için adsense hesabı sadece kişinin kendi sitelerinde kullanılır ve bu aslında iyidir. yoksa düşünsenize 10 siteniz var hepsi için ayrı ayrı adsense.

Peki hocam şöyle düşünelim o zmn. Sitenizin kaynak kodlarınızdan google reklam kodlarınıza ulaşmak çok basit. İsteyen sizin izniniz dışında bile illegal siteye koyabilir. Adsense, sizin dediğiniz gibi yapsaydı hesap banlatmak çok basit olurdu, değil mi?

İşte burda, sahipli siteler ve sahipsiz siteler devreye giriyor. Tabiki 10 siteniz için ayrı adsense hesabına gerek yok. Yanlış ifade etmiş olabilirim, yanlış anladınız. Başka siteye derken başkasına ait bir siteye adsense koymaktan bahsediyorum. Sonuçta sahipli siteler'e ekleyemezsiniz, çünkü siteniz değil. Ama sahipsiz siteler kısmından gelen sitelerin tıklamaları geçersiz sayılıyor diye biliyorum.

--O zmn başvuru biraz daha mantıklı geliyor ama bu konuda bilgisi olan yok sanırım --

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al