-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba, bugün bir sitede dolaşırken dikkatimi çekti, reklam adsense reklamı değildi fakat şöyle bir durum vardı: Kaydırma çubuğunu aşağı yukarı kaydırdığınız zaman sidebar hiç oynamıyor, içerik aşağı yukarı gidip geliyor. Bilmiyorum, belki o da iframe ile yapılmıştır ama bana çok mantıklı geldi. Sizin de fikrinizi almak isterim adsense reklamını bu şekilde kullanmak kurallara aykırı bir durum olur mu?
Sitede reklama bir kere denk geldim sonra sanırım kaldırıldı. Sitede sol tarafta içerik var, sağ tarafta ise sidebar var.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Full Stack Web Developer
-
-
Ad Soyad
A** E**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Css'te Position : fixed; değeri ekleyip yapılabilir. Ama bildiğim kadarıyla sabit adsense reklamı koymak yasaktır.
stendor
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
T** H**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Ismi adsensenseyi sayfa ile kaydirmak oluyor fakat; bir adsense reklamini sayfa boyunca kaydirip sidebarı tamamen reklama birakmak yerine alt alta 3 dikey reklam eklerseniz daha iyi olur. Hem okuyucunun ilgisini cekecek reklam denk gelebilir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Adsense
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
130, (%100)
sabit adsense reklamı kurallara aykırıdır sitenizi kısa sürede banlarlar tavsiye etmem
KTB
xxxx
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
Ö** K**
-
-
-
Ticaret
249, (%100)
Sayfayla hareket ederse ban sebebidir. Ancak sayfanın sağına veya soluna sabitlerseniz sıkıntı yok. position: absolute;