-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Web & Grafik ve iOS
-
-
Ad Soyad
H** Y**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Merhabalar arkadaşlar. İlk defa bir siteme adsense reklamları yerleştirmek istedim fakat işin içinden çıkamadım. Mevcut kullandığım adsense hesabını youtube ile almıştım, dün kendi sitemin urlsini ekledim ve reklamlarım kısmından 3-4 tane reklam oluşturup siteme ekledim kodları. Reklam alanları açıldı ama gözükmediler. Bi 24 saat geçsin düzelirler belki dedim fakat hala gözükmüyor reklamlar. Acaba yanlış birşey mi yapıyorum ? Yardımcı olursanız gerçekten çok minnettar kalırım. Site imzamdaki adrestir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
46 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
uzantısı TK olduğu için olabilirmi ?
Tk lar google tarafından banlı diye biliyorum...
1 kişi bu mesajı beğendi.
seozone
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
61 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam Youtube hesabı ile aldığınız reklamları normal sitede yayınlayamazsınız aynı hesap üzerinden yeniden başvuru yapmanız gerekir
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Yazılım Uzmanı
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Site yetkilendirme kısmından yukarıda göstermişsiniz zaten o bölümden başvuru yapıyorsunuz fakat reklamlar hemen gözükmez onaya tabii dir. Mail adresinize onay veya red cevabı gelecektir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Bilgisayar/Donanım
-
-
Ad Soyad
A** D**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Güzel kardeşim youtube adsensesi ile İçerik için adsense bir değildir. Yani youtube adsense'm var o zaman sitemde de adsense reklamı yayınlarım diye düsünmeyin, İçerik için adsense baska birşeydir.Onun için ayrı bir basvuru yapmanız, ve onaylanması gerekir. Yoksa ilk mesajında dediğin gibi reklam ekledigin alanları bembeyaz görürsün. Onaylanana kdr da öyle kalır.
Men arefe nefsehu, fekâd arefe Rabbehu! - Nefsini bilen, Rabbini bilir!
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Bilgisayar/Donanım
-
-
Ad Soyad
A** D**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
tek hesapta youtube ve içerik için adsense hesabı oluyor tabi ki. hatta oyunlar için adsense, arama için adsense bunların hepsini tek hesapta kullanabilirsin, tabi onaylatabilirsen.
Men arefe nefsehu, fekâd arefe Rabbehu! - Nefsini bilen, Rabbini bilir!