-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Öğretmenlik
-
-
Ad Soyad
T** Ç**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Adsense Reklamlarına Konu Sınırlaması Koyabilirmiyim.?Mesela teknoloji sitesine abuk sabuk reklamlar yerine belirleyebileceğim teknoloji reklamları çıksın...
Mesela araba sitesine sadece araba reklamları koyabilir miyim?
Yada diş fırçası sitesine diş fırçası ile ilgili reklamlar? :)
Bu mümkünmü? Mümkünse nasıl yapılıyor?
https://pirilancer.com/freelancer-ara
msa52
Web Tasarım Uzmanı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Web Tasarım Uzmanı
-
-
Ad Soyad
M** S**
-
-
-
Ticaret
40, (%100)
Bunu zaten site içeriğine göre otomatik belirliyor yani sizin birşey yapmanıza gerek yok. Konuyla ilgili reklam yoksa mevcut, o zaman farklı konularda reklamlar çıkar.
-Bura komple benim.
Batuhan
Kendine webmaster
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** B**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Adsense'in bu kadar tercih edilmesinin nedeni içerik odaklı reklamlar göstererek kullanıcıların ilgisini çekmesi ve hem yatırımcıya hem yayıncıya kazandırması. Site içeriğinde geçen konuyu anlayıp buna göre reklamlar gösterecektir :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Öğretmenlik
-
-
Ad Soyad
T** Ç**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
benim reklamlar o kadar alakasız çıkıyor ki! istersen imzama bak ve anla ne kadar alakalı olduğunu!
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Ö** D**
-
-
-
Ticaret
24, (%100)
Adsense içeriğe göre reklam gösteriyor sanırım. Herkes öyle diyor. Birde şöyle bir şey var sanırım.
Örneğin benim şu anda google hesabım açık. Ve arama motorundan telefon al, hızlı al, hepsiburada gibi kelimeleri yazarak sitelere girdim. Sonrasında girdiğim başka sitelerde hızlı al'ın reklamlarını, telefon fiyatları, telefon indirimleri ile ilgili reklamlar gördüm. Yani, sanırım ne aradıysan onunla ilgili reklam gösteriyorlar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Öğretmenlik
-
-
Ad Soyad
T** Ç**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Batuhan adlı üyeden alıntı
Olabilir ancak pastaneler, su arıtma cihazları, çin vizesi, ve çinde düzenlenen moda fuarı pek ilgi alanıma giren şeyler değil. Haliyle bu reklamları görmemem gerekir.
ama ben, ne beni yahu herkes görüyor... anlamadım gitti.müzikli video fragman bunn gibi şeyler çıksın ama oda yok!
Ek Olarak:
Ghost adlı üyeden alıntı
Adsense içeriğe göre reklam gösteriyor sanırım. Herkes öyle diyor. Birde şöyle bir şey var sanırım.
Örneğin benim şu anda google hesabım açık. Ve arama motorundan telefon al, hızlı al, hepsiburada gibi kelimeleri yazarak sitelere girdim. Sonrasında girdiğim başka sitelerde hızlı al'ın reklamlarını, telefon fiyatları, telefon indirimleri ile ilgili reklamlar gördüm. Yani, sanırım ne aradıysan onunla ilgili reklam gösteriyorlar.
bende benim siteyi aratayım... eurovision 2013 yazınca ilk 4te çıkıyor.
Ek Olarak: yok malesef..demek adsense içeriğe göre reklamı yayınolıyor yoksa herhangi bir reklam..