-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Arkadaslar sitemde eszamansiz adsense kodlarini koydum. Ozellikle mobilden siteyi actigimda haberi okuyup bitirdikten sonra tam siteden cikacakken adsense reklamlari gorunuyor. Halbuki site ile birlikte acsa ya da once reklamlar gelse tik orani da artacak. Bu once ya da ayni anda acma isini nazil yaparim. Siteyi merak eden pm atarsa adresi yazabilirim.
İngilizce Hakkında...
htttp://www.mebingilizce.net
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
İmalat Ar-Ge Mühendisi
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Sorunuzun cevabını bilmiyorum fakat bunun eşzamansız seçeneğindeki ile ilgili olmadığını düşünüyorum. Benim de eşzamansız fakat girer girmez açılıyor, adsense'te açılış zamanı ile ilgili bir ayar yok diye biliyorum muhtemelen başka bir sebebi var bunun.
AshiL
Elektrik Teknikeri
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Elektrik Teknikeri
-
-
Ad Soyad
F** H**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
kodlarlar dışardan çekildiği için oyle sonuçlar ola biliyor seo olarak önbellekleme duydun mu bilmiyorum sayfaları önbellekleme yaparsan sorunun düzelir.
https://cetirdek.com Webmaster Forumu..
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
AshiL total cache eklentisi kullanıyorum ama o zaman da öyleydi. optimizasyon yaparken kodlar site açılışını yavaşlatıyor diye kodlar alta mı ne alınmıştı. Ondan olabilir gibi geldi. çünkü başka siteme baktığımda aynı anda geliyor ama optimizasyon yapılan sitemde reklamlar sonra geliyor. reklamlar gelene kadar da haber okunup kişiler siteden çıkıyorlar.
İngilizce Hakkında...
htttp://www.mebingilizce.net
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Mobile Developer
-
-
Ad Soyad
S** Ç**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
kardeşim bide header arasına koy bakalım belki sorunu halleder çünkü kodlar yukarıdan aşağıya çalıştırılır ilk reklam kodlarını da görürse açılır olmazsa ön belleği sil sıfırdan yüklensin belki daha önceki bellek gösteriliyordur
Instagram: @sercancetincom
Youtube: sercancetincom
Website: http://sercancetin.com