-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
YOK
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
dün adsense hesabım onaylandı wordpress altyapısı sitemde otomatik ads ayarını yaptım head tagları arasına aldım ama 1 tane reklam bazen gosterıyor sonra kayboluyor neyı eksık yapıyorum ne yapmam gerekiyor ???
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Blog Yazarı
-
-
Ad Soyad
Ç** E**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Zamanla düzelecek sabret daha 1 gün olmuş :)
RX 560 4 GB ekran kartı hediye ediyorum. Forum sitemiz: pchastalari.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
İşsiz
-
-
Ad Soyad
G** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
sana göstermez gelen kullanıcının çerezine de göre de gösterebilir. zilyon tane farklı etken var da. 2. olarakta trafiğinde az ve düzensizse de gösterim durumu değişebilir. Önemli olan içerik ve ziyaretçi. gerisi hallolur reklamda çıkar. Acele etmeyin
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
YOK
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
otomatik ads ilk defa kullanıyorum doğrusu adsense çok eskiden kullanmıştım ve şuan otomatik ads nerelere reklam koyuyor falan onları görmem lazımdı :D mesela sidebar özelliği kapalı orada reklam göstermesi için açmak mı lazım ya da yazı içinde falan gösteriyor mu nerelerde gösteriyor onları anlamadım tam olarak kendisi mi hallediyor
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
İşsiz
-
-
Ad Soyad
G** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
otomatik reklam kendisi hallediyor ama bazıları çok sağlıklı yerlere reklam çıkarmadığınıda söylüyor en iyisi kendi reklam birimlerinizi oluşturup kendi istediğiniz alanlara yerleştirmek diye düşünüyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
YOK
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
ads unit ile öyle yaptım kendi ekledığım reklamlar gözüküyordu sonra kaldırdım otomatik ads ekledım
1 kişi bu mesajı beğendi.