Adsense için başvuru yapıyorum ama şöyle bir cevap yolluyorlar.
Google AdSense'e gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz. Başvurunuzu incelerken, hesap bilgilerinizin yakın zamanda onaylanan ve xxx@gmail.com ile ilişkili bir AdSense hesabıyla eşleştiğini fark ettik.
AdSense Program Politikalarımız birden fazla hesaba izin vermediğinden, yeni başvurunuzu şu anda kabul edemiyoruz.
xxx@gmail.com adresini kullanarak onaylanmış hesabınıza erişemiyorsanız, lütfen giriş sorun gidericimizdeki adımları izleyin. Bu işlemle hesabınıza yeniden erişim elde edememeniz durumunda, bizimle iletişime geçmenize olanak veren bir seçenek sunulmuştur. Bizimle iletişime geçtiğinizde, istediğiniz giriş e-postasıyla hesabınıza erişebilmeniz için birlikte çalışırız.
İyi taam güzel, ama xxx@gmail.com hesabım ile adsense'ye giriş yapıncada şöyle bir mesaj çıkıyor karşıma;
Google AdSense'e gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz. Başvurunuzu incelerken hesap bilgilerinizin xxx@gmail.com adresiyle ilişkili olan onaylı bir AdSense hesabıyla aynı olduğunu fark ettik. Politikalarımız birden çok hesaba izin vermediğinden, yeni başvurunuzu şu anda kabul edemiyoruz.
xxx@gmail.com adresini onaylı hesabınıza bir giriş olarak eklemek isterseniz, aşağıdaki adımları izleyerek bu işlemi gerçekleştirebilirsiniz:
www.google.com/adsense adresinde xxx@gmail.com ile ilişkili AdSense hesabında oturum açın.
"Ana Sayfa" sekmesinde, soldaki gezinme çubuğunda "Hesap ayarları" bağlantısını tıklayın.
"Hesap ayarları" sayfasında, sayfanın alt kısmındaki "Erişim ve yetkilendirme" bölümüne gidin.
"Oturum erişimine sahip kullanıcılar" bölümünün altına xxx@gmail.com adresini yazıp "Davet et"i tıklayın.
xxx@gmail.com adresini hesabınıza bir giriş olarak ekleme davetiyesini gönderdikten sonra, söz konusu adrese e-posta davetiyesinin gelmesini bekleyin ve e-postadaki talimatları izleyerek bu yeni girişi ekleyin.
xxx@gmail.com adresiyle onaylanmış hesabınıza erişemiyorsanız, lütfen giriş sorun gidericisindeki adımları izleyin. Bu işlemle hesabınıza yeniden erişim elde edememeniz durumunda, bizimle iletişime geçmenize olanak veren bir seçenek göreceksiniz. Bizimle iletişime geçtiğinizde, istediğiniz giriş e-postasıyla hesabınıza erişebilmeniz için destek sağlanacaktır.
Mevcut AdSense hesabınızı kullanmaya başlama konusunda yardım için bu sayfayı ziyaret edebilirsiniz.
Başka farklı mail adresleri ile de denedim hep aynı şey. Nasıl halledicez ben bişe anlamadım bu işten