lostyazilim
tr.link

Adsense Tıklama Ücreti'nin Uçtuğu An

19 Mesajlar 2.308 Okunma
lstbozum
tr.link

abdulkerimbakir abdulkerimbakir WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 19.04.2012
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Eğitimci
  • Konum Rize
  • Ad Soyad A** B**
  • Mesajlar 251
  • Beğeniler 69 / 46
  • Ticaret 5, (%100)
bu ara acemi adwordcüler kuş sürüsü olarak dolaşıyor demek ki :) sağolsunlar varolsunlar :)))

wmaraci
reklam

WebSaydam WebSaydam Proje gelecek heralde... Kullanıcı
  • Üyelik 25.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Gemi Kaptanı Olacak :)
  • Konum Malatya
  • Ad Soyad S** K**
  • Mesajlar 188
  • Beğeniler 6 / 40
  • Ticaret 4, (%100)

bybucali adlı üyeden alıntı

bende hergün 50 kuruş kazanıyorum diye seviniyorum :)

Sporland adlı üyeden alıntı

3 günde 2 tl aldım 10 tekil hit alan siteyle :D

Hocam halinize şükredin bazılarında Adsense bile yok :)

• Üyelik 19.04.2012
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Eğitimci
  • Konum Rize
  • Ad Soyad A** B**
  • Mesajlar 251
  • Beğeniler 69 / 46
  • Ticaret 5, (%100)

WebSaydam adlı üyeden alıntı

Hocam halinize şükredin bazılarında Adsense bile yok :)

adsense almak nedense eskisi gibi zor değil.ben 2 3 ay peşinde koştum adsense in. şimdilerde nasıl oluyorsa 1 haftada herkes alıyor.

bybucali bybucali BuCaLI Kullanıcı
  • Üyelik 23.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 44 / E
  • Meslek ayakkabı imalat
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad Ö** K**
  • Mesajlar 62
  • Beğeniler 13 / 6
  • Ticaret 0, (%0)
benim site imzada yazılı sayacı kontrol edersen okadar tekil çoğul hite 50 kuruş :)

www.altilitahminim.com
wmaraci
wmaraci

• Üyelik 25.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Konum Malatya
  • Ad Soyad S** K**
  • Mesajlar 188
  • Beğeniler 6 / 40
  • Ticaret 4, (%100)

siradisihaber adlı üyeden alıntı

adsense almak nedense eskisi gibi zor değil.ben 2 3 ay peşinde koştum adsense in. şimdilerde nasıl oluyorsa 1 haftada herkes alıyor.

Katılıyorum size almak çok kolay artık. Fakat kaliteli ve özgün içerik yazamayan arkadaşlar var ya hani. Kopyala yapıştırı kullanan arkadaşlar. Link kısaltmadan para kazanmaya çalışanlar oldukça gülüyorum.

• Üyelik 19.04.2012
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Eğitimci
  • Konum Rize
  • Ad Soyad A** B**
  • Mesajlar 251
  • Beğeniler 69 / 46
  • Ticaret 5, (%100)

Katılıyorum size almak çok kolay artık. Fakat kaliteli ve özgün içerik yazamayan arkadaşlar var ya hani. Kopyala yapıştırı kullanan arkadaşlar. Link kısaltmadan para kazanmaya çalışanlar oldukça gülüyorum.

özgün ve düzenli girilen içeriğin google'daki değeri 10 üzerinden 10. siz yeterki özgün içerik koyun. her gün düzenli olarak içeriklerinizi hazırlayın. google sizi tutuyor devlerin de üstüne çıkartıyor. para kazanmak da tam o noktadan sonra başlıyor.

• Üyelik 25.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Konum Malatya
  • Ad Soyad S** K**
  • Mesajlar 188
  • Beğeniler 6 / 40
  • Ticaret 4, (%100)

özgün ve düzenli girilen içeriğin google'daki değeri 10 üzerinden 10. siz yeterki özgün içerik koyun. her gün düzenli olarak içeriklerinizi hazırlayın. google sizi tutuyor devlerin de üstüne çıkartıyor. para kazanmak da tam o noktadan sonra başlıyor.

Bana göre çalmak yerine kendim yazmak kolay geliyor. Hem okuyucuya ayrı bir hava katıyorsunuz. Hem kaliteli olursa daha iyi olacaktır. Mesela araştırma yapan birisi sadece 1 sitede arama yapmaz. Hangisi iyiyse onu seçiyorum.

• Üyelik 19.04.2012
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Eğitimci
  • Konum Rize
  • Ad Soyad A** B**
  • Mesajlar 251
  • Beğeniler 69 / 46
  • Ticaret 5, (%100)

Bana göre çalmak yerine kendim yazmak kolay geliyor. Hem okuyucuya ayrı bir hava katıyorsunuz. Hem kaliteli olursa daha iyi olacaktır. Mesela araştırma yapan birisi sadece 1 sitede arama yapmaz. Hangisi iyiyse onu seçiyorum.

işin suyu iyice çıktı ama büyük siteler hit alabilmek için herşeyi katlediyorlar. özellikle de dizi sektöründe dizinin adını tarihi değiştir yapıştır gitsin.sonra çık 1. sıraya al hiti. ortada bir tane bilgi cümlesi bile yok. hepsi spam. küçük sitesi olanlarda bunlara özeniyor. baksana 1. sıraya böyle çıkılıyor diye düşünüyorlar. başlıyorlar spama. sonra google baş aşağı gönderiyor onları.

oysa internetten para kazanmak isteyenler reelde ya da sanalda para kazanmanın tek yolunun alın teri olduğunu kabul etse bu sorun ortadan kalkacak. biz türkler google çöplüğe çevirerek para kazanmaya çalışıyoruz. bu yüzden de türkiye'deki tıklama oranları çok düşük. eğitimle ilgili sitem PR3 toplasan 200 içerik yok. ama noktasından virgülüne özgün. imzamdaki haber sitesi. daha yeni. hem de çok. ama google newse girdi. çünkü tamamen özgün. bu sitelerdeki ilk amacım kesinlikle para kazanmak değil. insanları bilgilendirmek. bu yüzden de google gereken değeri veriyor.

öyle siteler varki görseniz bu ne be dersiniz. ama adamın sitesi komple özgün ve sürekli güncellenmiş. anasayfasındaki link çıkışlarını saysan aylık 5-10 bin geliri olduğunu anlarsınız.
herkes bunu uygulasın göreceksiniz ki google'dan para kazanmaya başlayacaksınız. sitenizin değeri de gittikçe yükselecek. sonrasında google Türkiye'ye gerkeen değeri verip tıklama ücretlerini yükseltecektir. biz değil miyiz hala google nasıl kandırırızın peşinde olanlar.
nettebilgi WebSaydam

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 25.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Konum Malatya
  • Ad Soyad S** K**
  • Mesajlar 188
  • Beğeniler 6 / 40
  • Ticaret 4, (%100)

işin suyu iyice çıktı ama büyük siteler hit alabilmek için herşeyi katlediyorlar. özellikle de dizi sektöründe dizinin adını tarihi değiştir yapıştır gitsin.sonra çık 1. sıraya al hiti. ortada bir tane bilgi cümlesi bile yok. hepsi spam. küçük sitesi olanlarda bunlara özeniyor. baksana 1. sıraya böyle çıkılıyor diye düşünüyorlar. başlıyorlar spama. sonra google baş aşağı gönderiyor onları.

oysa internetten para kazanmak isteyenler reelde ya da sanalda para kazanmanın tek yolunun alın teri olduğunu kabul etse bu sorun ortadan kalkacak. biz türkler google çöplüğe çevirerek para kazanmaya çalışıyoruz. bu yüzden de türkiye'deki tıklama oranları çok düşük. eğitimle ilgili sitem PR3 toplasan 200 içerik yok. ama noktasından virgülüne özgün. imzamdaki haber sitesi. daha yeni. hem de çok. ama google newse girdi. çünkü tamamen özgün. bu sitelerdeki ilk amacım kesinlikle para kazanmak değil. insanları bilgilendirmek. bu yüzden de google gereken değeri veriyor.

öyle siteler varki görseniz bu ne be dersiniz. ama adamın sitesi komple özgün ve sürekli güncellenmiş. anasayfasındaki link çıkışlarını saysan aylık 5-10 bin geliri olduğunu anlarsınız.
herkes bunu uygulasın göreceksiniz ki google'dan para kazanmaya başlayacaksınız. sitenizin değeri de gittikçe yükselecek. sonrasında google Türkiye'ye gerkeen değeri verip tıklama ücretlerini yükseltecektir. biz değil miyiz hala google nasıl kandırırızın peşinde olanlar.

Yazınızı gerçekten beğendim. Katılıyorum size.
nettebilgi

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
Konuyu toplam 2 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 2 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al