-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
H** U**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Merhaba arkadaşlar,
Biliyorsunuz ki Türkiyedeki hesaplar bir kac sene önce TL olarak güncellendi. Bazı tespitlere göre bu değişim nedeni ile gelir düştü gibi şeyler söyleniyor. Ne kadarı doğru ve tekrar TL olan hesabı dolar olarak değiştirmek mümkün mü? Deneyen ve sonuç alan var mi, yorumlarınız nelerdir ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Freelancer
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
39, (%100)
Merhabalar,
benim problemim de tam tersi. Amerika'da kabul aldım Adsense ve okulum bitti döndüm. Adresim Türkiye olmuyor ve kur hala USD. USD kalsın sorun değil de, ödeme alabilir miyim? Ya da PIN?
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Seo, Wordpress, Security
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
65, (%100)
Gelirler düştü derken şöyle düştü dolar zamanında reklam verenlerde dolar bazlı veriyordu şimdi sen dolar yapsanda site türkçe ve türkçe reklam verenler tl bazlı verdiği için yine aynı olacak. Nasıl dolar yaparız diyorsan bunun için yabancı ülke onaylı hesap açman gerekiyor.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Ticaret
-
-
Ad Soyad
S** E**
-
-
-
Ticaret
249, (%100)
barisay adlı üyeden alıntı
Gelirler düştü derken şöyle düştü dolar zamanında reklam verenlerde dolar bazlı veriyordu şimdi sen dolar yapsanda site türkçe ve türkçe reklam verenler tl bazlı verdiği için yine aynı olacak. Nasıl dolar yaparız diyorsan bunun için yabancı ülke onaylı hesap açman gerekiyor.
Barış hocam herkesin aklı dolar bazında, millet şu şekilde sanıyor;
Yurd dışı kayıtlı dolar bazlı adsense hesabı: 1 tık 1 $ = 2.70 TL
Türkiye kayıtlı ve tl bazlı adsense hesabı: 1 tık 1 tl = 1 tl
İnsanlar çoğu zaman bu fikri yürütüyor. Bende çok adsense hesabı var suan aktif olarak kullandığım abd kayıtlı pin onaylı olanın tbm oranı 0.03 $ sektör teknoloji. TR olanı ise tbm 0.13 0.17 arası değişiyor. Bu şekilde Tr olanı daha avantajlı. :)
Ama düz mantık işte :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
Serkan ERGÜN - Her şeyi denerim; ama yapabildiklerimi yaparım.