AshiL
Elektrik Teknikeri
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Elektrik Teknikeri
-
-
Ad Soyad
F** H**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Konu başlığında belirttiğim gibi bi adsense tam bir türk düşmanından ibarettir bir cok kullanıcı bilir scriptmafia.org u warez paylaşım yapan bir sitedir. gel gelelim indirme linklerine tıklandığında yönlendirme var ve orada google reklamı link öncesi reklam yani türk hiç bir siteye bu olanağı göstermez ve yine warez i hiç saymıyorum bile..
1 kişi bu mesajı beğendi.
https://cetirdek.com Webmaster Forumu..
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Danışman
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
10, (%90)
Hangi olanak? Anlamadım. Türklere karsi yaklasima lafim yok ona birsey diyemem fakat olanak kismina takildim ben.
// Acta est fabula
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Yatırımcı
-
-
Ad Soyad
T** L**
-
-
-
Ticaret
51, (%100)
Bence AdSense'e düşman olan sizsiniz. İlgili sitede linke tıklayınca, AdSense'i rahat kullanabilmek için farklı bir domain kullanmışlar ve o domain de uploaded.net üzerindeki dosyayı gösteriyor. Yani ortada illegal olan bir şey yok. Düşmanlık güdeceğinize aklınızı çalıştırıp bu tür yöntemlere kafa yorarsanız kimsenin vaktini almazsınız...
Yok AdSense Türk düşmanı, yok Google Türklere garezi var, yok Adwords Türkleri sevmiyor diye milyon tane konu açıyorsunuz, elle tutulur bir açıklamanız bile yok. Beni yanlış anlamayın kalbinizi kırmak için yazmıyorum bunları ama, ya herkes bildiği işi yapsın, ya da öğrensin. Böyle b*k atmak yerine bunu nasıl yaptığını öğrenin istiyorum sadece.
2 kişi bu mesajı beğendi.
[Firma Rehberlerine Ekleme Hizmeti] TAM 500 Rehber!
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Özel Güvenlik, Web yazılım
-
-
Ad Soyad
C** A**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
scriptmafia.org'da ben adsense reklamı göremedim neresinde adsense reklamı var görsel olarak eklermisiniz konuya?
Fakir Yazar - Dizi Öneri <3
AshiL
Elektrik Teknikeri
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Elektrik Teknikeri
-
-
Ad Soyad
F** H**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Dorebar adlı üyeden alıntı
Bence AdSense'e düşman olan sizsiniz. İlgili sitede linke tıklayınca, AdSense'i rahat kullanabilmek için farklı bir domain kullanmışlar ve o domain de uploaded.net üzerindeki dosyayı gösteriyor. Yani ortada illegal olan bir şey yok. Düşmanlık güdeceğinize aklınızı çalıştırıp bu tür yöntemlere kafa yorarsanız kimsenin vaktini almazsınız...
Yok AdSense Türk düşmanı, yok Google Türklere garezi var, yok Adwords Türkleri sevmiyor diye milyon tane konu açıyorsunuz, elle tutulur bir açıklamanız bile yok. Beni yanlış anlamayın kalbinizi kırmak için yazmıyorum bunları ama, ya herkes bildiği işi yapsın, ya da öğrensin. Böyle b*k atmak yerine bunu nasıl yaptığını öğrenin istiyorum sadece.
google bunun paravan olduğunu anlamıcak kadar öküz değil her halde onuda geçtim sen böyle link öncesi bir reklam yerleştir görelim (: dediğin olayı sen yap hadi göreyim bakayım 3 günde banlanıyormusun banlanmıyormusun...
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Yatırımcı
-
-
Ad Soyad
T** L**
-
-
-
Ticaret
51, (%100)
İşi bilmediğiniz buradan belli oluyor
AshiL ben söylemem gerekeni söyledim, yaşınızdan ötürü daha fazla uzatıp size karşı saygısızlık yapmak istemiyorum. Yanız şunu kafanıza sokun, yöntemi bildiğim ve 6 yıldır aynı AdSense hesabıyla ödeme aldığımdan ötürü böyle bir şey yazma gereği duydum konunuza...
[Firma Rehberlerine Ekleme Hizmeti] TAM 500 Rehber!
AshiL
Elektrik Teknikeri
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Elektrik Teknikeri
-
-
Ad Soyad
F** H**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Tamam usta biz bilmiyoruz (: ve adsense düşmanıyız.
AshiL
Elektrik Teknikeri
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Elektrik Teknikeri
-
-
Ad Soyad
F** H**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
adsense benim daha önce kullandığım sitemde vardı ve ban alma zamanımda ne tesadüftür ki ödeme yapılamasına 1 gün kala sizce bu bir tesadüfmü ? ve ayrıca ban sebebi ise ilegal tıklama ki öyle bir durumda yok her hangibi bir kullanıcı sizin sitenize girip ip adresini değiştirmeden bir reklama tıklayıp sizi banlata biliyorsa ne ala.. istediğim siteyi banlatayım o halde madem böyle bir durum var aynı ipten gelen kazancı engellersin ama ben ban yedim ozamanlar ve o gündür de adseneden nefret ediyorum ve düşmanıyım..
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Elektrik Mühendisi
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
28, (%100)
Fitch e de türk düşmanıymış kredi notumuzu düşüyor ya hani :) ( konu sahibi üstüne alınmasın lütfen)